Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 18. vasárnap

F1 - Csapatok

A Ferrari története  

A Formula-1 legnagyobb múltú és legeredményesebb csapata a Ferrari, amelyért milliók rajonganak világszerte.

A Honda F1-es története  

A japán cég sikertelen 2015-ös visszatérése a McLaren oldalán nem véletlenül verte ki annyi embernél a biztosítékot: a Honda fényes múltra tekint vissza az F1-ben.

A Jordan története  

A Formula-1 történetének egyik legnépszerűbb privát alakulata, az 1999-ben váratlanul az egyéni bajnoki cím közelébe kerülő Jordan történetét idézzük fel.

A Lotus története  

Nevét csak a Ferrarihoz, McLarenhez és Williamshez lehet mérni: Colin Chapman legendás csapatával fénykorában egyedül Enzo Ferrari tudott birokra kelni. A név évtizedek múltán újjáéledt.

A McLaren története  

1966-ban Bruce McLaren a saját maga versenyeztetésére alapított F1-es csapatot. A száguldó cirkuszban elért sikereik után mára már a Formula-1 egyik főszereplőjévé vált az istálló. Az alábbi kérdések kitöltésével kiderítheted, mennyit tudsz a legendás csapat múltjáról és jelenéről?

A Mercedes F1-es története  

A sorozat jelenlegi legeredményesebb csapata hosszú múltra tekint vissza, mind önálló istállóként, mind motorszállítóként nagy sikerekkel dicsekedhetnek.

A Williams története  

A Frank Williams és Patrick Head által alapított csapat a Formula-1 történetének egyik legsikeresebb istállója - mennyit tudsz a történetéről?

Méltán Elfeledve: Az F1 kiscsapatai  

A Formula-1 történetében a legnagyobb szerepet a Ferrari, a Lotus, a McLaren és a Williams játszotta - ám nem szabad megfeledkeznünk azokról az istállókról sem, akik színesebbé tették a királykategóriát.
Olvastad már?