DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 18. szombat
Gyorsasági (Gy)

Gender Racing Team: Vége a szezonnak

Rónai Tamás bajnok, Eszenyi László pedig második lett a 2014-es szezonban a Formula Renault kupasorozatban. A Gender Racing Team így értékelte az idényzárót.

Az utolsó versenyen Rónai Tomi megugrasztotta az adrenalin szinteket, hiszen a rajtrács helyett a boxutcából rajtolhatott. Tóth Tamás csapatfőnök büszke a versenyzőire:

„Egy nagyon jó szezont zártunk, hiszen Rónai Tomi kategória bajnok, míg Eszenyi Laci második ért el a bajnokságban és büszkék lehetünk Balogh Zozóra is, hiszen rengeteget gyorsult és felzárkózott az élmezőnyhöz. Nagyon büszke vagyok mindhárom pilótámra és az egész csapatra. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, aki a csapat körül tevékenykedett.”

Rónai Tomi a boxutcás rajt után könnyedén lépkedett át a versenyzőkön. A kategória győzelem mellett az összetett dobogóra is felállhatott.

„Ez egy őrült befejezése volt a szezonnak. Még most is alig fogom fel mi történt velem ez alatt a verseny alatt, egyszerűen hihetetlen. A rajtot a box utcából kellett végre hajtanom, mivel a rajtrácson nem akart beindulni az autó. Egy pillanatig még az is megfordult a fejemben, hogy mindennek vége, az utolsó pillanatban nem lesz lehetőségem elindulni, és elbukom a bajnoki címet. A verseny nagyon jól sikerült, az autó működött, elmondhatatlanul boldog vagyok. Szeretnék köszönetet mondani a Gender Racing Teamnek akik az egész szezonban 110 százalékosan mellettem állt.”

Balogh Zozó a hétvégi rossz kezdés után a szezon utolsó versenyén egy újabb harmadik hellyel gazdagodhatott.

„Hosszú volt ez a hétvége, de mostmár vége. Sajnálom, hogy itt a vége. Idén három kupát is szereztem, amire igazán büszke lehetek, igaz szerettem volna egyszer legalább előrébb végezni. De majd jövőre.”

Eszenyi Lacinak nem jöttek be a számításai

„Kiábrándító napon vagyunk túl. Próbálom minél gyorsabban elfelejteni és a jövő évre koncentrálni.”

Három időmérő és három verseny után. Egy bajnoki első és egy második hellyel és egy boldog csapattal végzett a Gender Racing Team a 2014-es szezonban. Folytatás áprilisban a 2015-ös szezonban.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: