DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Gyorsasági (Gy)

Száguldás teljes sötétségben - Karvai Sándor

Ma vetíti az M1 csatorna a Bábel című riportműsor következő epizódját, melyben a Hungaroringet vakon körbemotorozó Karvai Sándort mutatják be.

"Ezúttal olyan férfiakkal találkozhatunk, akikből mintha teljesen hiányozna a félelemérzet - vagy ez csak a látszat? Száguldás teljes sötétségben - egy férfi, aki vakon született, mégis megvalósította az álmát: rekordot felállítva, motoron tett meg egy teljes kört a Hungaroringen."

Ezzel a felvezetővel hirdetik a Bábel című riportműsor mai adását, melyben Karvai Sándor mesél életéről, rendkívül tetteiről. A vakon született férfi legutóbb azzal állított fel rekordot, hogy egy teljes kört megtett motorral úgy, hogy Borsi Gergő, ötszörös magyar bajnok autóversenyzőtől kapta az utasításokat. Karvai Sándor nem csak motorozik, hanem biciklizik, autózik, de vezetett már gokartot és tankot is, sőt raliautóban is navigált. A tavalyi Formula-1-es Magyar Nagydíjon Karvai Sándor egy újabb különleges élménnyel gazdagodott: látogatást tehetett a Mercedes istálló bokszában.



A Bábel című műsort ma (szerda) 21:35-től vetíti az M1, ha esetleg valaki lemaradt volna róla, az M2 január 24. péntek hajnali 0:25 perctől, a DUNA World pedig február 2. vasárnap 22:20 perctől ismétli meg az adást.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: