DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Gyorsasági (Gy)

Lemondott az MNASZ sportszakmai alelnöke

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség arról tájékoztatta tagszervezeteit, hogy Szamos Miklós lemondott a szervezet sportszakmai alelnöki tisztségéről.

A közlemény értelmében Szamos Miklós lemondása előtt megbízta Kovács Péter intéző bizottsági tagot, hogy a következő közgyűlésig vegye át a bizottság üléseinek összehívását és levezetését. Szamos Miklós lemondólevelét nyilvánosságra hoztál, az autósportban több mint harminc éve tevékenykedő tisztviselő távozásának fő okaként azt jelölte meg, hogy véleménye szerint az MNASZ szervezeti felépítését meg kell változtatni, s ehhez új emberekre van szükség.

"Arra a végleges elhatározásra jutottam, hogy befejezem az autósport vezetésében eltöltött, több mint 30 éves tevékenységemet, és a mai nappal a Közgyűlés által megválasztott tisztségemről, a sportszakmai alelnöki funkciómról, valamint elnökségi tagságomról lemondok" - írja Szamos Miklós lemondólevelében.

A sportvezető azonban nem feltétlenül akar teljesen elszakadni a sportágtól, hiszen mint írja, a továbbiakban is áll a szövetség tagjainak rendelkezésére: "Remélem, hogy hosszú pályafutásom alatt tudtam hasznos dolgot is tenni az autósportért, ezért most is felajánlom segítségemet, amennyiben tapasztalataimra, ismereteimre bárkinek szüksége van."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: