DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Gyorsasági (Gy)

Gender Racing Team: Szerencsés péntek 13-a?

Péntek 13-a. A babonások szerint balszerencsés nap. A Gender Racing team pont ezen a napon kezdi hetedik versenyét.

A szezon eddigi történéseire nem lehet panasza a Gender Racing Teamnek. A szokásostól eltérően most pénteken és szombaton rendezik az év következő két futamát, ráadásul az első versenynap péntek 13-ára esik. A versenyzők mindent megtesznek, hogy mostantól ez a nap a szerencse napja legyen. Tóth Tamás csapatfőnök nem babonás és dobogót vár versenyzőitől.

Alig pár hete volt az előző két versenyünk. A jelek szerint hasonló időjárásunk lesz, mint három hete. Esőben Laci és Márk nagyon közel voltak egymáshoz, így a hétvégén is nagy csatákat várok tőlük. A dobogós helyezés már elvárás, de a sorrenddel bármi megtörténhet, főleg, ha elered az égi áldás.

Királykuti Márk eddig nem hibázott, ha tudja folytatni a sorozatot, akkor két újabb győzelmet ünnepelhet a hétvégén a Slovakia Ringen.

A kategóriagyőzelem már elvárás magammal szemben, de szeretnék harcolni a nagyobb autókkal. Igazán izgalmas és jó futamokat szeretnék teljesíteni.

Eszenyi Lászlót az utolsó versenyen csak a biztonsági autó tudta megállítani. Laci szeretné legyőzni Márkot és szeretné behúzni idei első győzelmét.

Minimum az előző Slovakia ringes versenyt szeretném megismételni egy kicsivel több szerencsével, hogy az ott hagyott tartalékokat ki tudjam használni.

Csütörtökön a szabadedzésekkel megkezdődik a negyedik versenyhétvége a csapatok számára.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: