DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Gyorsasági (Gy)

Pannónia Ring: Lotus Ladies Cup 2. futam

A Lotus Ladies Cup második futamán 30 perc + 1 kör állt a versenyzők rendelkezésére. Az immáron nemzetközivé vált sorozat 6 magyar, 2 holland és 1 szlovák résztvevővel érkezett a Pannnóniaringre.

A startot követően György Anett meg tudta előzni az első helyről induló Bujdosó Szilvit és átvette a vezetést. A középmezőnyből induló Sheila Verschuur hamar felzárkózott az első helyen haladó György Anettre és a második kör elején, a célegyenes végén az élre állt. A mezőny ekkor alaposan összerázódott és Sheila mögött György Anett, Sas Szilvi, Kapitány Dóri sorrendben haladt a mezőny.

Az első körben történt, hogy az első helyről induló Bujdosót Bende Adrienn kilökte és mindketten a mezőny után tudtak csak elindulni. Ekkor jól látszott, hogy Bende milyen tempóra képes és a légüres térben hatalmas tempóban zárkózott fel az előtte haladókra. A tavalyi bajnpkság második helyezettje meg sem állt a negyedik helyig a versenybírák vétkesnek találták aBujdosóval való ütközésben és időbüntetést kapott, így ennek köszönhetően a hivatalos végeredmény szerinta 7. helyen rangsorolták.

A második futamot Sheila ismét nagy előnnyel nyerte meg Sas Szilvia és Kapitány Dorottya előtt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: