DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Gyorsasági (Gy)

Pannónia Ring: Lotus Ladies Cup időmérő

A Lotus Ladies Cup harmadik szezonját rendezik meg idén és a tavalyi évben már egyre jobb teljesítményt nyújtó Sas Szilvia egy forduló után az élen áll a tabellán. A versenyhétvégére két csapat - Feke-Team Motorsport, ProexSport - kilenc versenyzője adta le nevezését köztük, 6 magyar, 2 holland és 1 szlovák hölggyel.

Az időmérő edzésen összesített értékelésében a holland származású Verschuur Sheila futotta a leggyorsabb kört megszerezve az első futam pole pozícióját. A második helyen Bende Adrienn, a harmadikon Sas Szilvia fejezte be az időmérő edzést.  

A magyar bajnokság tekintetében Bende Adrienn 0.035 mp-es előnnyel előzte meg Sas Szilviát, akik vélhetően szoros csatát vívnak majd a verseny végéig. A második sorba Sas Szilvi mellé még György Anett férkőzött be, de Ő már 2:23 mp-en kívüli idővel.

Sas Szilvia: A tegnapi nap után nagyon jól sikerült. Kicsit bonyolult volt ez az időmérő, mert beragadtam egy lassabb autó mögé, hiába maradtam le, amikor utolértem, akkor a kék zászló ellenére sem akart elengedni és így elég sok köröm ment veszendőbe. Kevés tiszta körből próbáltam a lehető legtöbbet kihozni, most ez a harmadik hely sikerült.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: