DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Gyorsasági (Gy)

Gyorsasági Ob: A Pannónia-ringen folytatódnak a küzdelmek

Színes mezőnnyel, számos indulóval folytatódnak a Duna-Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság küzdelmei június 15-16-án az I. Sárvár Kupán.
Az RRC Suzuki Kupa versenyzőire a salzburgi WTCC-betétfutamon való szereplésnek köszönhetően már az ötödik és hatodik futam vár, míg a bajnokság többi kategóriájában indulók a harmadik és negyedik fordulóra készülnek.

Izgalmas versenyek várhatóak az újra népes formula-autós kategóriában és az RRC Suzuki Kupa mezőnyétől is a megszokott, látványos küzdelemre lehet számítani. A Lotus Ladies Cup több versenyzője számára ez lesz az első verseny a Pannónia - ringen, ezért nem csak egymással, hanem a pályaismeret hiányából eredő kihívással is meg kell küzdeniük. A gyorsasági másodosztály versenye is szerepel a hivatalos programban, az itt indulók pénteken mérik össze tudásukat.

Az esemény egész hétvégére remek szórakozást ígér, hiszen a magyar és cseh pilóták mellett szép számmal képviseltetik magukat a szomszédos országok versenyzői is, így osztrák, szerb és szlovák indulókat is láthatunk. A nemzetközi érdeklődést indokolja, hogy a versenyhétvégén megrendezése kerülnek a Közép-Európai Zóna Bajnokság (CEZ) értékelésébe számító futamok is.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: