DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Gyorsasági (Gy)

Talmácsi indul a Hngaroringen

Talmácsi Gábor több mint 10 éve indult utoljára magyar bajnoki futamon, de a hétvégén (május 18-19.) ismét láthatják őt a hazai nézők motorozni, mivel részt vesz az országos bajnokság hungaroringi versenyén.

Talmácsi elsődleges célja, hogy a két világbajnoki futama között teszteljen néhány új alkatrészt és kipróbáljon néhány új beállítást, ami elősegítheti számára az eredményes szereplést a következő nagydíjon, melyre május 26-án kerül sor Doningtonban.

Talmácsi Gábor: Számomra a hétvége kőkemény munkáról fog szólni, hisz kész vagyok mindenre, ami elősegítheti az eredményes szereplésemet a világbajnokságon. Leginkább az edzések lesznek fontosak számunkra, mivel több alkatrészt és beállítást is szeretnénk kipróbálni, de ha már ott vagyok, akkor indulok a versenyenken is a superstock edzőmotorommal, ami plusz adrenalin, plusz kilométerek. Természetesen a bajnokság állásába nem szeretnék beleszólni, így a pontozásnál az elért eredményemet figyelmen kívül hagyják majd a szervezők. Nagyon jó érzés lesz újra magyar közönség előtt motorozni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: