DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Gyorsasági (Gy)

Két sikeres tesztnapon van túl a Lotus Ladies Cup

Március 10-11-én gördültek ki idén először a garázsból a Lotus Ladies Cup autói. Az első újonc versenyzők nyilvános teszt keretén belül, az Euro-Ringen nyitogatták szirmaikat.
Vasárnap Bende Adrienn mellett a két fiatal újonc, Bujdosó Szilvia és György Anett is Elise-be pattant. A lányok instruktorral maguk mellett tettek meg pár kört az amúgy eleinte vizes pályán, majd maguk kezdték szorgalmasan róni a köröket. A kezdeti szárnypróbálgatások után a lányok hamar ráéreztek a gyorsaság ízére, és körről körre, szinte szemmel láthatóan gyorsultak.

Volt olyan hölgy is, aki valójában nézőként érkezett, de miután Adrienn megautóztatta, úgy döntött kipróbálja magát, és a Lotus volánja mögé pattant.

Hétfőn száraz aszfalt és némi napsütés fogadta a Lotus Lady-ket, így még tovább gyorsulhattak.

Ezúttal már Sándor Orsi is csatlakozott a pályán gyakorlókhoz, és ő is megkezdte a felkészülést.

Bujdosó Szilvia neve ismerősen csenghet a kosárlabda rajongóknak, Szilvi nővére ugyanis nem más, mint Nagy-Bujdosó Nóra.

"Nem gondoltam korábban, hogy ilyen hamar komoly tempót tudok majd menni a pályán." - mondta a kosárlabdát lóerőkre váltó húg.

György Anettnek nem teljesen új a négykerekűek világa, gokartozott ugyanis korábban, és az Elise-re is hamar ráérzett, már most bátran támadja a kanyarokat.

Sándor Orsi a Sport Klub Meztelenül c. műsorából lehet ismerős.

"Ez egy technikai sport, de nagyon megterheli a fizikumot, ezért igyekszem majd minden nap edzeni." - mondta Orsi, akinek a sport egyéb tekintetben is az élete szerves része.

Bende Adrienn, a széria háziasszonya elégedett volt az újoncok teljesítményével, és amellett, hogy maga is készül a szezonra, a nagy energiát fordít arra, hogy segítse a lányok felkészülését.

A Lotus Ladies Cup következő tesztnapjára március 13-án szerdán kerül majd sor, szintén az Euro-Ringen, örkény mellett.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: