DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

F1 hírek

„Verstappen hülye lenne távozni”

Juan Pablo Montoya amúgy montoyásan fogalmazta meg véleményét arról, érdemes lenne-e Verstappennek továbbállnia az energiaitalosoktól.

részletek

A Ford tagadja, hogy le vannak maradva

Nem tudják, mások hol tartanak, az viszont biztos, hogy ők nincsenek lemaradva, állítja a Red Bull-lal együtt motort fejlesztő Ford igazgatója.

részletek

A névadónak nem tetszik a Verstappen-szabály

Egyetlen ember miatt vezették be, és eddig egyszer sem kellett alkalmazni a szabályt, mely megakadályozhatja Antonelli gyors F1-es debütálását.

részletek

Hónapokig tarthat a Mercedes döntése

Russell biztos benne, hogy előbb-utóbb Antonelli lesz a csapattársa, Wolff pedig elárulta, hogy hónapokig tarthat a döntés második F1-es pilótájukról.

részletek

Lesújtó vélemény egy egykori stewardtól

Nem hiszi, hogy üldöznék a spanyol versenyzőket, ennek ellenére egyáltalán nem elégedett az F1 jelenlegi állapotával egy korábbi sportfelügyelő.

részletek

Marko: Nonszensz, hogy lecseréljük Ricciardót

Mármint legalábbis Imolában – később még megvizsgálhatják a kérdést. A Red Bull F1-es tanácsadója nem érti az ausztrál kétarcú hétvégéjét Miamiban.

részletek

GM: Nem hagyjuk kudarcot vallani az Andrettit

Az F1 eddigi elutasítása ellenére is elkötelezett az Andretti-projekt mellett a General Motors: úgy érzik, bizonyították, hogy mindenhol versenyképesek tudnak lenni.

részletek

Mercedes: Fejlődtünk, csak nem látszik

Andrew Shovlin, az Ezüst Nyilak F1-es vezető pályamérnöke szerint működnek az újításaik, csak a W15-ös kezelhetőségei gondjai ezt elfedik.

részletek

Fioranóban debütált az átalakított Ferrari

Pénteken a saját tesztpályáján körözött a Scuderia a fejlesztési csomaggal frissített SF-24-essel: megújult az oldaldoboz, a motorborítás és a padlólemez is.

részletek

Szavazás: legyőzhető-e idén Max Verstappen?

Carlos Sainznak és Lando Norrisnak egyszer-egyszer sikerült, de lesz-e még ilyen? Ha igen, akkor mennyiszer és mennyire komolyan?

részletek

„Carlos a legjobb opció a Red Bull számára”

Juan Pablo Montoya alig várja, hogy a Hamilton-Leclerc csatát a Ferrarinál, Sainzról pedig azt gondolja, hogy a megfelelő környezetben nagyon jól tud teljesíteni.

részletek

Nagy nyomással kell megbirkóznia Antonellinek

Az F2 és az F3 vezérigazgatója szerint a most rá nehezedő nyomást kell jól kezelnie, és ha sikerül, akkor ez komoly fegyver lehet számára az F1-ben is.

részletek