DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. augusztus 19. hétfő
F1

Krack: Nem tökéletes a csapaton belüli légkör

Az Aston Martin csapatfőnöke bevallotta, hogy az idei szezonban tapasztalt sikertelenség miatt nem tökéletes jelenleg a csapaton belüli légkör.

68 pont és egy ötödik hely – ezt tudja felmutatni jelenleg az Aston Martin féltávnál, miközben a 2023-as szezonban 12 versenyt követően 196 világbajnoki pont és hat dobogós helyezés állt a csapat neve mellett.



A visszaesés tehát nem kicsi, ami a csapaton belüli hangulatra is rányomja a bélyegét.

„A csapaton belüli légkör nem tökéletes” – vallotta be Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke.

„Boldognak kellene lennünk, hogy mindkét autóval pontszerző helyen zártuk a Brit Nagydíjat – ez volt a célunk. Másrészről viszont azt látjuk, hogy a Haas mögött voltunk és nem tudtunk a középmezőny elején autózni. Emiatt kicsit óvatosabb vagyok, amikor arról kell beszélnem, hogy hol is állunk” – tette hozzá Krack.

A soron következő Magyar Nagydíjra egy nagyobb fejlesztési csomaggal érkezik az Aston, mely kulcsfontosságú lehet számukra az idei szezon alakulásának szempontjából.

Nos, Fernando Alonso nincs 100%-ig meggyőződve arról, hogy minden rendben lesz a csapatnál a fejlesztések hatására: „Nem beszélnünk kell, hanem szállítani az eredményeket, és a pályán kell bizonyítani, hogy működnek az újítások” – mondta a kétszeres világbajnok.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: