DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
F1

„Imádom Magyarországot” – Hamilton

Lewis Hamilton több mint két év után élhette át ismét az F1-ben való győzelem érzését Silverstone-ban, és rendkívül jó érzésekkel érkezik Magyarországra.

A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton kilencedik győzelmét szerezte múlt hétvégén a silverstone-i pályán, a brit versenyző pedig Magyarországon is megnyithatja a kilences listát, hiszen jelenleg nyolc hungaroringi győzelem áll a neve mellett.



Hamiltonról köztudott, hogy nagyon kedveli a Hungaroringet, így természetesen izgatottan várja már a jövő hétvégi Magyar Nagydíjat.

„Imádom Magyarországot. Alig várom már, hogy ott legyünk, emellett pedig az út is nagyon izgalmas, amin éppen vagyunk, hiszen az autó nagyszerűen működik, valamint egyre jobb és jobb lesz” – mondta Hamilton.

„Kiváló érzés az a tény, hogy képesek vagyunk felvenni a versenyt Verstappennel és Landóval” – tette hozzá a 104-szeres futamgyőztes versenyző.

Hamilton a tavaly nem túlságosan versenyképesen muzsikáló Mercedesszel is képes volt pole pozíciót szerezni a Hungaroringen, a hétszeres világbajnok mindössze három ezredmásodperccel autózott gyorsabb köridőt az időmérőt második helyen záró Max Verstappennél. 

Az előjelek alapján tehát minden adott egy izgalmakban gazdag, rendkívül szórakoztató Magyar Nagydíjhoz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: