DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 26. szerda
F1

Egy év és egy hét múlva kerül a mozikba Brad Pitt F1-es filmje

Kitűzték a szuperprodukció mozipremierjét: 2025. június 25-én láthatjuk először, mit hozott ki Hollywood az APX GP nagydíjakon forgatott sztorijából.

A Formula-1 és a mozit készítő Apple Original Films keddi bejelentése alapján kijelölték a premier dátumát: egy év múlva, 2025. június 25-én érkezik a vászonra a Brad Pitt nevével fémjelzett produkció a hagyományos és IMAX-mozikba. (Ez a „nemzetközi” bemutató  időpontja, Észak-Amerikában két nappal később, június 27-én lesz a premier.)

A sajtóközleményből kiderül, hogy Joseph Kocinski rendező stábja a 2024-es szezonban folytatja a tavaly megkezdett forgatást versenyhétvégéken: az APX GP ott lesz a július 5-7-i Brit Nagydíjon, majd számos további F1-es helyszínen. A terepmunka az Abu Dhabi Nagydíjon fejeződik be, ezt követően indulnak az utómunkák.

A film főszereplői Brad Pitt és Damson Idris lesznek, fontos szerepet kap az Oscar-díjas Javier Bardem, de a közlemény megnevezett más színészeket is, akikről eddig kevesebb szó esett: Kerry Condon, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia, Samson Kayo és Callie Cooke is szerepelnek a címet még továbbra sem kapott produkcióban.



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: