DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
F1

Extrém diétára kellett fognia magát Hamiltonnak az F1-es nyári szünet után

Felszedett néhány kilót a vakáció során a hétszeres F1-es világbajnok, amit gyorsan le kellett adnia – pedig aktívan töltötte a szünidőt a brit.

Szokás szerint szűk négy hét állt a Formula-1-es mezőny rendelkezésére augusztusban, hogy feltöltődjenek az őszi szezonhajrá előtt. A közösségi médiában megosztott posztok alapján követhettük nyomon, ki mivel töltötte a vakációt, a legtöbben például a tengerparton kapcsolódtak ki.

f1-hamilton-mercedes-zandvoort



Lewis Hamilton sem volt kivétel ilyen szempontból, a Mercedes versenyzője sok időt töltött az Egyesült Államokban a családja tagjaival. Viszont mint azt Zandvoortban elárulta, hiába töltötte aktívan a pihenését, olyan sokat evett, hogy felugrott rá néhány fölösleges kilogramm a szünetben, amit gyorsan le kellett adnia az F1-es évad újraindulására:

„Az első hetet Los Angelesben töltöttem az unokahúgommal és az unokaöcsémmel. Szép és napos időnk volt, főként akkor dolgoztam, amikor ott voltam. Másztam hegyeket, aztán pedig igazán kikapcsolódtam a napsütésben, úgyhogy szépen lebarnultam. Ezt leszámítva az unokahúgommal és az unokaöcsémmel versenyeztünk, futkároztunk és ugráltunk az óceánban. Az unokahúgom folyamatosan csak az ágyúgolyózni akar” – idézte Hamiltont a Crash.net lap.

„Rengeteg ételt ettem. 73-74 kilogramm körül kell lennie a súlyomnak, de szombaton majdnem 77 kilogramm voltam, úgyhogy úgy voltam vele, hogy ’atyavilág, extrém diétára kell fognom magam a napokban’.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: