DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő
F1

Hamilton: Le a kalappal az F1 vezetői előtt

Lewis Hamilton szerint az F1 remekül fogadta az APX GP filmforgatását, és sokan dolgoztak azért, hogy ez megvalósulhasson. Kiáll a színészek mellett.

Lewis Hamilton rendezőként vállal szerepet a készülő F1-es filmben, amelynek forgatása Silverstone-ban kezdődött, és a Magyar Nagydíjon is folytatódott – ott viszont már a filmsztárok nélkül, hiszen a színészek sztrájkja miatt Brad Pitték nem voltak jelen.

Hamilton szerint azonban az APX GP sorsát bemutató film forgatása így sem kapott nagy ütést, és ő maga kiáll a színészek mellett – akik között előszeretettel forog ő maga is Hollywoodban.

„Szerencsére mi így is tudtunk valamennyit forgatni a csapatunkkal. Szerintem senkinek nem segített ez a helyzet, de én kiállok a színészek mellett: tudom, hogy miért harcolnak, és remélem, hogy hamarosan megoldást találnak” – idézi Hamilton szavait a RacingNews365.com.

ATP_F1_0362A_20230707_ENGLAND_STF_resize



A filmben egyébként a Mercedes is elég sokat segített, részben az istálló érdeme, hogy az APX GP élethűre faragott (átalakított F2-es) autóval, élethű garázzsal és élethű bokszfallal rendelkezik, így a film a lehető legvalóságosabb módon mutatja be az elképzelt történetet.

Hamilton szerint a film magas színvonala ezért, és az F1-től kapott támogatás miatt is garantált:

DPPI_00123024_102_resize

„A stábot remekül fogadta a közeg, és a hangulat is nagyszerű a színészek, rendezők körében. Mindenki érzi a szeretetet, és azt, hogy tényleg benne vannak a dolgok sűrűjében, ami szerintem nagyon jó. Úgy gondolom, hogy jól fogadták ezt a filmet.”

„Sok ember dolgozott nagyon keményen azért, hogy ez megvalósulhasson, többek között Stefano Domenicali, az F1 vezérigazgatója is sokat tett érte. Ez korábban sosem történt még meg a sportunkban, és ez egy hatalmas dolog. Szóval le a kalappal az F1 és a vezetői előtt.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: