DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Podcast: Az F1-es autók titkai egy mérnöktől

Van ipari kémkedés az F1-ben? A felfüggesztés miatt szenvedett Raikkönen? Hogyan lehetsz te is F1-es mérnök? Megtudhatod idei első podcastünkből!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Szeretnél olyan embertől hallani a Formula–1 technikai részleteiről, aki nem a netről olvasta össze a tudását, hanem hosszú évekig ténylegesen F1-es autókon dolgozott? A Formula Podcast negyedik évadának első adásában egy ilyen szakembert láttunk vendégül Jánvári Zsolt személyében, aki a fentebb olvasható témák mellett beszélt többek között arról, hogy hogyan dolgoznak együtt az egyes mérnöki részlegek, mennyit keresnek az F1 technikai szakemberei, milyen policy vonatkozik a telefonok használatára, sőt még a szerelők zoknija is szóba kerül!

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

 

A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Januári adásaink elkészítését többek között Végi Ádám, Móni István, Varga Csaba, Ort Noémi, Fehér Ákos, Bali Viktor, Bálint Ákos, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László és Surányi Marcell támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: