Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 18. szerda
F1

Podcast: Az F1 megvetette a lábát Amerikában

Bár ahogy minden új helyszínt, Miamit is némi kritika fogadta rajongói részről, összességében nem lehet okunk panaszra – kivéve egyetlen szempontot. Az első Miami Nagydíj értékelésével jelentkezünk.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Az első Miami Nagydíj értékelőjében a verseny körítése, a hétvége elejét jellemző protestek és néhány egyéb érdekesség mellett természetesen magáról a futamról is beszélgettünk, melyen Max Verstappen lélektani szempontból nagyon fontos győzelmet aratott, hiszen meg tudta törni az egy ide-egy oda sormintát, s idén talán először kimondhatjuk, hogy ő van jobb formában a két bajnokaspiráns közül. De sok más dologról is szót ejtettünk, például azt is kibeszéltük, ha már Amerikában járt az F1, hogy hogy áll most az Andretti-sztori…

 

Formula Podcast_hirdetes_S03E26_AHallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Májusi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Bálint Ákos, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Hetyey Júlia, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast összes adása: 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: