DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Podcast: Száz F1-es nagydíj és ami mögötte van

A hallgatók kérték, így elkészült az #MS100 különkiadás: századik nagydíja apropóján kérdések tömkelegét tettétek fel Mészáros Sándornak, akit Gellérfi Gergő meg is sorozott ezek közül egy csokorral!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Sanyi állta a megpróbáltatást, így sok érdekességet megtudhattok kollégánkról, útjáról az F1 útvesztőjében, s elárult olyan adalékokat is a színfalak mögül, amelyekről eddig nem hallhattatok. Melyik voltak a legemlékezetesebb, legszomorúbb, legnagyobb megpróbáltatást jelentő versenye a száz közül? Kik voltak a legnehezebb interjúalanyok? Milyenek a sportág legendái testközelből? Milyenek az emberi kapcsolatok az F1-ben? Hogyan születnek a mostanára fogalommá vált „pusmorgások”? Hogyan keveredett a terepraliba? Milyen relikviákat őriz? Mi lett volna belőle, ha nem lép az F1-be vezető útra?

Egy magyar szakújságíró útja, egy gyerekkori álom megvalósulása: Sanyi, ahogyan még a #bestfollowers sem hallotta, s akit Gergő a végén egy ravaszdi trükkel tőrbe csalt!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Móni István, Végi Ádám, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Ort Noémi, Bertalan Zoltán, Fehér Ákos, Bali Viktor, Visi Ákos, Schneider Judit, Kocsis László, Nepp Levente Péter, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!

Műsorunk támogatója a TIBORMODEL.COM, F1-es és utcai modellek óriási kínálatával

A Formula Podcast összes adása: 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2



stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: