DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: Ki beszél itt Mexikóról? Hát mi!

Egy tragikus sorsú testvérpár, egy legendás kanyar, egy utánozhatatlan közönség, egy átnevezett futam, egy új reménység és egy futam, mely sorsdöntő lehet 2021-ben. Hangoljunk együtt Mexikóra!

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Az első Mexikóvárosi Nagydíj előtt néhány nappal kéretlen és annál rövidebb áttekintést adunk a mexikói kultúra egyes elemeiről, aztán viszont ráfordulunk a latin-amerikai ország autósportos történetére: szó esik többek között a tragikus sorsú Rodriguez-testvérekről, az egyetlen mexikói F1-es csapatról, a mexikóvárosi pálya legendás megcsonkított kanyarjáról, az ország legsikeresebb királykategóriás versenyzőjéről (és szürke epigonjairól), valamint az IndyCar bajnoki címére törő következő nagy reménységről is. Hangolj velünk a Mexikóvárosi Nagydíjra!

 



Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

Novemberi adásaink elkészítését többek között Bertalan Zoltán, Móni István, Varga Csaba, Hetyey Júlia, Végi Ádám, Visi Ákos, Ort Noémi, Tóth Zsombor, Fehér Ákos, Schneider Judit, Magda Zsanett Odett és Molnár Árpád támogatták. Köszönjük nekik!  

A Formula Podcast összes adása:  

 

 

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: