DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

„Ezért írt alá még két évre Hamilton”

Jenson Button szerint a világbajnok élvezi a pályán való csatározást Max Verstappennel és izgalmas számára ez a küzdelem - Button még nem írná le a Mercedest és Hamiltont, főleg nem Silverstone-ban.

Vízválasztó lehet az előttünk álló hétvége a Formula-1-es világbajnoki címekkel kapcsolatban, ugyanis most már hosszú hetek óta egyre nagyobb előnybe kerül a Mercedesszel szemben a Red Bull és ha Silverstone-ban sem tud visszavágni Toto Wolff csapata, akkor alighanem elkönyvelhetjük, hogy ez az év az energiaitalosoké lesz. Ezzel kapcsolatban kérdezte a Sky Sports Jenson Buttont:

00121013_326



"Ettől izgalmas, hogy tulajdonképpen nem tudhatjuk, hogy mi történik" - reagált 2009 világbajnoka. "Alapesetben a szezon elején azt mondtuk volna, hogy idén is a Mercedes és Lewis Hamilton lesz a világbajnok, de most ebben az évben igazi kihívója akadt. Lewis tudja, hogy Max mögött van a tabellán, de fog ő még csatázni vele a pályán az év későbbi szakaszában, nekem ez az érzésem. Silverstone egy olyan pálya, ahol a Mercedesnek jól kellene szerepelni, szóval szerintem most szoros lesz a küzdelem" - mondta.

"Szerintem Lewis élvezi ezt a helyzetet, élvezi, hogy csatázhat valakivel a pályán. Tudja, hogy milyen tehetséges Max, tudja, hogy milyen jó a Red Bull, szóval én úgy gondolom, hogy ez most egy érdekes harc számára és ez mutatja meg, hogy még mindig mennyire érdekli a Formula-1 és ezért írt alá egy kétéves szerződést" - tette hozzá Button.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: