Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek
F1

Button: Hamilton sosem volt még ennyire jó

Elismerő szavakkal illette korábbi csapattársát Jenson Button. A 2009-es F1-es világbajnok szerint Lewis Hamilton idén sokat változott pozitív irányba, többek között magabiztosabb lett.

Bár Lewis Hamiltonra jelenleg óriási nyomás nehezedik Max Verstappen részéről, Jenson Button szerint a címvédő pilóta még sosem volt ennyire laza és magabiztos. Button úgy látja, Hamilton idén jobban érzi magát a bőrében, mint bármikor máskor. Ez a paddockon belüli viselkedésén is érződik.

E0ovSVyXEAQPOYX„Változott, amikor a McLarentől a Mercedeshez igazolt, idén viszont teljesen más lett. A paddockban sétálva pacsizik az emberekkel, és azt kérdezi, milyen volt a téli szünetük. Nagyszerű látni, hogy jól érzi magát a bőrében. Számomra ez az év egyik fontos beszédtémája. Az autóban és abból kiszállva is sokkal nyugodtabb. Monaco egy kemény verseny volt számára, de úgy fogalmazott, sokat tanult belőle, és tovább fog lépni. Ezt nagyszerű hallani, és hiszem, hogy szívből mondja” – vélekedik Button.

Szerintem a múltban voltak olyan pillanatai, amikor ki akart mondani valamit, de elgondolkodott, és végül változtatott a mondandóján. Ez látszott rajta. Amikor csapattársak voltunk, akkor is történt ilyen. Most viszont jól érzi magát a bőrében, és kimondja, amit gondol. Szerintem ez a legjobb Lewis Hamilton, akit valaha láttunk” – idézte őt a PlanetF1.

Hamilton jelenleg 12 pontos hátrányban Max Verstappen mögött a második helyet foglalja el a világbajnoki tabellán.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?