DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Alelnök: Mindenkit vár a Magyar Nagydíj!

Tárt karokkal várja a nézőket a 2021-es Magyar Nagydíj – jelentette ki a formula.hu-nak Ariane Frank-Meulenbelt, a Hungaroring alelnöke, aki a hétvégén Barcelonában tárgyalt a FOM felső vezetésével, például Stefano Domenicalival.

Gőzerővel zajlanak a 2021-es F1-es Magyar Nagydíj előkészületei: ennek jegyében a spanyol futam helyszínén, Barcelonában tárgyalt a hétvégén a Hungaroring alelnöke, Ariane Frank-Meulenbelt, aki a formula.hu-nak ráerősített Gyulay Zsolt elnök-vezérigazgató közelmúltban tett állásfoglalására, amely szerint a viadalt – a labdarúgó Európa-bajnoksághoz hasonlóan – nézők előtt kívánják megrendezni, az aktuális járványügyi szabályok teljes körű betartása mellett.

„Tárt karokkal várjuk a magyar és a külföldi szurkolókat a Hungaroringre, ahová reményeink szerint minél többen eljönnek majd. Mint látjuk, az idei világbajnokság komoly izgalmakat ígér, így biztosak vagyunk abban, hogy csodálatos élményekben lehet része mindenkinek, aki kilátogat a Magyar Nagydíjra” – mondta lapunknak Barcelonában a Hungaroring alelnöke.

hungaroring



Május eleje az év olyan időszaka, amikor a nyári és őszi futamok promóterei számára egyre sűrűbb és zsúfoltabb a menetrend, ilyenkor már egyre több az előkészületekkel kapcsolatos tennivaló. Ariane Frank-Meulenbelt is ezért érkezett a Spanyol Nagydíj helyszínére, ahol a világbajnokságot szervező Formula One Management vezetőivel, például az F1 ügyvezetői tisztségében Chase Carey-t az idei év elején felváltó Stefano Domenicalival folytatott egyeztetéseket.

„Értékeltük a helyzetet és áttekintettük az előttünk álló időszak feladatait. A FOM hozzáállása roppant konstruktív, Stefano Domenicali egy lelkes és ambiciózus vezető, aki különösen kedveli Magyarországot, hiszen rengeteg élmény és emlék köti az országhoz a csapatvezetői időszakából. Már ők is nagyon várják, hogy megérkezzenek a Hungaroringre” – mondta a formula.hu-nak az alelnök. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: