DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Érkezik a Drive to Survive 4. és 5. évada is!

Ugyan még csak nem rég kaptuk meg a Drive to Survive harmadik évadját, a Netflix sorozatának producere bejelentette, hogy a 2021-es, azt követően pedig a 2022-es szezonban is forgatnak majd.

A Netflix és az F1 merészet húzott, amikor bejelentették, hogy sorozatot készítenek a 2018-as szezonról, de inkább a háttérben megbúvó történések és az ezekhez fűződő emberi érzelmek kerülnek inkább a reflektorfénybe, mintsem maga az F1.

A terv bevált, a Drive to Survive (magyarul: Hajsza a túlélésért) világszerte óriási siker lett, az idén márciusban bemutatkozott harmadik évad egy ideig a legnézettebb sorozat volt a streaming-szolgáltató oldalán.

A sorozat vezető producere, James Gay-Rees az Ausztrál Nagydíj szervezőinek podcastjében, az In The Fast Lane-ben jelentette be, hogy máris gőzerővel dolgoznak a negyedik évad forgatásán, de már az is biztos, hogy megkapjuk a 2022-es szezont feldolgozó ötödik évadot is!



„A Covid-19 protokollnak megfelelően eljárva máris munkálkodunk a negyedik évadon és csakis az a kérdés van előttünk, hogy idén vajon mit csinálhatnánk másként. Nem szeretnénk ismételni magunkat és nem akarjuk, hogy mindig ugyanazokról az emberekről szóljon minden.”

„Már minden csapattal egyeztettem egy-egy történetszálról és folyamatosan érkeznek be az újabb ötletek. Át kell gondolnunk, hogy melyik szál hová lyukadhat ki év végére és fontos, hogy jókor legyünk jó helyen. Nem tudjuk lefilmezni az összes pilótát az összes versenyen.”

„Mindenki abban reménykedik, hogy idén a Red Bull és a Mercedes megküzd egymással a végső győzelemért. Chacónak nagyszerű első versenye volt, Max pedig kis híján álomszerűen kezdett. Ugyan a Red Bull nem szeretné belelovalni magát a dologba, de mindenki más szerint idén kétesélyes a dolog.”

„A harmadik helyért folyó harc szoros lehet a McLaren és a Ferrari között, talán még az Aston Martin is beleszólhat, egyelőre úgy tűnik, egy jó szezon előtt állunk. A következő évadra már meg kell küzdenünk néhány nehézséggel, mivel változnak a szabályok, ezzel együtt pedig az autók is. Azt kell mondjam, eléggé ütős lesz. Egyelőre nem ígérhetek semmit, de részünkről ezt követően is szeretnénk folytatni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: