DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Podcast: A nagy juniormustra

Az F2 már elrajtolt, s lassan indul a többi juniorszéria is: körbenéztünk, hogy hol és kire érdemes figyelni 2021-ben, és kik bízhatnak királykategóriás szerződésben a következő szezonban!

Akárcsak az előző szezonban, a Formula Podcast juniormustrájának célja ismét az, hogy egy tízes toplista keretein belül rávilágítsunk: kik lehetnek azok, akik az idei évad közben bekopogtathatnak az elitkategória kapuján. Persze nem csak az F1-re akár már jövőre esélyes és – talán - érdemes tehetségek kerültek be a felsorolásba, hanem olyanok is, akiktől sokat remélhetünk az idei szezonban.

A műsorban olyan pilóták is szóba kerülnek, akik számára most még nemhogy az F1, de még az F2 is elérhetetlenül távolinak tűnik, de ha idén jól muzsikálnak, hamar a legjobb ifjoncok között találhatják magukat. Ők lennének a pályaversenyzés világának közeljövője? Hamarosan kiderül!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

 

Formula Podcast_hirdetes_S02E22_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: