DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Új poszteren a 100 leghíresebb versenypálya

Megjelent kiadónk legújabb autósportos tematikájú posztere: akaszd ki faladra a világ legfontosabb versenypályáinak gyűjteményét, hogy mindig tudd, mi, merre, hány méter!

A sebesség templomai névre keresztelt poszter a laikusok számára talán csak furcsa zárt vonalakból áll, egy autósport-rajongó szemében azonban egészen különleges kollekció. Szerkesztőségünk összegyűjtötte rajta azt a 100 versenypályát, amelyek az autó- és motorversenyzés történetében a legnagyobb jelentőséggel bírtak. Kivétel nélkül megtalálhatóak rajta azok az aszfaltcsíkok, amelyeket a Formula-1, a MotoGP vagy éppen a WTCR használ 2021-ben, de a már bezárt vagy átalakított pályák is ott vannak a hatalmas halmazban, nem beszélve más sorozatok ikonikus szentélyeiről az Egyesült Államoktól Németországon át Ausztráliáig. A poszteren minden pálya legfontosabb tudnivalói is megtalálhatók, mint a megnyitás éve és a vonalvezetés hossza.

A dizájn Matt Dunlop CC BY-SA 3.0 licenc alatt futó ötlete alapján készült.

A szerző nem áll kapcsolatban a Formula.hu-val vagy a termékkel.

 Palyaposzter web



A 70x100 cm méretű A sebesség templomai poszter megrendelhető a Formula.hu webshopjában 1990 forintos áron.

Most ráadásul 2 az 1-ben ajánlatunk keretében akciós áron juthat hozzá termékeinkhez, aki A sebesség templomai poszter mellé kiadónk előző nagysikerű plakátját, A Formula-1 világbajnokai posztert is megrendeli. A két termék együttesen 2990 forintért szintén megrendelhető webshopunkban

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: