DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
F1

Podcast: F1-es pilóta a fedélzeten

Egy F1-es pilóta mesél nektek arról, milyen az élet a karanténban és a virtuális világban – de beszélünk Ecclestone őrült ötletéről, a birkapároztató Ricciardóról, a Wolff-Aston Martin-pletykáról, és arról is, hogy Stroll nem is akar az F1-ben szerepelni?

Azok után, hogy a múlt héten egy Formula-1-es csapatfőnökkel, Günther Steinerrel beszélgettünk podcastunkban, a sort tovább folytatva most egy versenyzőt faggattunk ki, mégpedig a szezon egyetlen újoncát, a Williamsnél vezető Nicholas Latifit, aki elmondja, mivel tölti a járvány miatti kényszerszünetet.

 

Ezt követően sem szakadunk el az adás fő tematikáját adó Williamstől, hiszen érkezik hozzánk Jánvári Zsolt, aki egy a Haasnál tett rövid kitérőt követően tért vissza a groove-i alakulat mérnöki csapatába.

Persze nem maradhat ki beszélgetésünkből az aktuális F1-es témák kivesézése sem, így megvitatjuk Bernie Ecclestone azon javaslatát, miszerint meg sem kellene rendezni a 2020-as szezont, és szót ejtünk az egészségügy szolgálatába álló csapatokról is.

s01ep04-nyito



A Formula Podcastban ezúttal is mindenkit vár Bethlen Tamás, Gellérfi Gergő és Mészáros Sándor – hallgassatok belénk!

A Formula.hu podcastje az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: