DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Hamilton véget vetett az őt övező pletykának

A brit világbajnok olyan társaságban tartózkodott, ahol többen is elkapták a koronavírust, ezért felröppentek híresztelések, hogy ő maga is beteg lehet. Egy üzenetben reagált a szóbeszédre.

Lewis Hamilton még az Ausztrál Nagydíj hétvégéje előtt, március elején számos egyéb hírességgel együtt vett részt egy fiatalokat támogató brit rendezvényen. Az internetre felkerült fotókon a pilóta többek között azzal az Idris Elbával volt együtt látható, akiről pár napja kiderült, hogy elkapta a világot lázban tartó COVID-19 koronavírust. Ezt követően olyan híresztelések láttak napvilágot, hogy maga Hamilton is megfertőződhetett. Erre reagálva szombaton a brit egy üzenetet osztott meg a világgal, amiben leírta, semmilyen tünetet nem mutatott, jól érzi magát, és naponta kétszer eddz.

 ham-insta2



„Beszéltem az orvosommal, aki kétszer is megvizsgálta, hogy szükségem van-e tesztelésre. Az a helyzet, hogy ebből csak egy bizonyos mennyiség elérhető, és másoknak már csak azért is nagyobb szükségük van rá, mert én semmilyen tünetet nem produkáltam. Szóval önkéntes karanténba vonultam, az eltörölt pénteki szabadedzés óta távolságot tartok az emberektől” – írta, majd kihangsúlyozta, ettől függetlenül március 13-a óta kerüli az emberek társaságát.

„A legjobb, amit most tehetünk, hogy pozitívak maradunk, távolságot tartunk másoktól, esetleg önkéntes karanténba vonulunk, és szappanos vízzel minimum húsz másodpercig rendszeresen kezet mosunk. Köszönöm az üzeneteket, küldöm a pozitív energiákat és a szeretetet. Vigyázzatok magatokra” – írta az Instagramon.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: