DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
F1

Ez lesz Verstappen és Albon idei autója

A Red Bull minden felvezetést mellőzve egy képet közölt idei versenygépéről, a Honda-erőforrással szerelt RB16-ról. A bejáratást a mai nap során tartják Silverstone-ban, ahol Verstappen ül volán mögé.

Az eddig leleplezett modellek közül az energiaitalos csapaté az első, amire elsőre még az avatottabb szemek is azt mondanák: ez a 2019-es gép. Az autón megmaradt a matt sötétkék alapszín, amit 2020-ban is a piros bikák uralnak. A névadó szponzor idén is az Aston Martin, a motorszállító pedig a Honda. Ezek mellé a Mobil 1, az Esso, a Tag Heuer és a Rauch sorakozik fel, mint jelentősebb támogatók. A csapat pilótafelállása változatlanul Max Verstappen és Alexander Albon, akiknek nem titkolt céljuk, hogy legyőzzék a Mercedest és a Ferrarit. További felvételek később várhatók, miután Verstappen elvégezte az autó bejáratását Silverstone-ban.

A Red Bull a negyedik a sorban, ami valamilyen formában bemutatta a 2020-as versenyautóját. A sort múlt héten a Haas kezdte, aztán hétfőn a Mercedes, kedden a Ferrari folytatta. A mai nap folyamán még a Renault-tól várható lelepezés.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: