DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Jön az F1 TV - Magyarországon is elérhető lesz

2018 elején jön az áttörés az F1 közvetítésében: egy új online felületet indítanak, amely Magyarországon is elérhető lesz, már az első pillanattól kezdve.

Az F1 TV PRO lényege, hogy reklám és egyéb szünet nélkül lehet majd nézni minden Formula-1-es szabadedzést, időmérőt és futamot, kiegészítve a sajtótájékoztatókkal, a futam előtti és utáni interjúkkal, valamint a főbb utánpótlás-szériák futamait is. Emellett a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy mind a húsz versenyző belsőkamerás felvételét nézhessük, sőt, archív felvételeket is találhatunk majd.

f1 tv



Ezen felül is kínálnak még egyéb extrákat, amelyek személyre szabhatók, a rendszer pedig első körben négy nyelven (angol, német, francia és spanyol) indul, de elérhető lesz több országban: az Egyesült Államokban, Mexikóban, Belgiumban, Ausztriában, Dél-Amerika jelentős részében és szerencsére Magyarországon is.

Mindez természetesen nem jár majd ingyen, havi szinten nyolc és tizenkét dollár közötti összegért fizethetünk majd elő, az éves árakat pedig az aktuális piachoz igazítják majd. Fontos megjegyezni, hogy eleinte csak asztali számítógépen lesz majd elérhető, a mobilra és tévére szánt verzió az Apple, az Amazon és az Android révén működik majd.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: