DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

A McLaren megnevezte legújabb szponzorát

A McLaren hivatalosan is bejelentette egy új, hosszú távú partnerség kezdetét a Dell számítógép óriáscégével. Ez új lendületetet adhat a korábban támogatókkal hadilábon álló briteknek.

A McLaren igazgatója, Zak Brown még a 2017-es év vége felé utalt arra, hogy csapata a közeljövőben új támogatókat jelent be, így volt ez múlt hónapban a CNBC-vel és most a Dell-lel. A wokingiak megerősítették, hogy ez egy többoldalú és hosszú távú megegyezés nem csak a McLaren F1-es csapatának számára, hanem a McLaren Technology Group számára is kedvező lesz.

00117022_674



„A Dell Technologies, ami hét nagy, a világon szerte ismert márkát foglal magába – Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virustream and VMware – ezentúl minden szakértelmével együtt fogja segíteni az összes McLaren Technology Group cég munkáját, mind a McLaren Racing és McLaren Applied Technologies-t, mind a McLaren e-sport programját, a World’s Fastest Gamert” – olvasható a McLaren oldalán.

„Ez a kapcsolat zökkenőmentesen integrálja majd a Dell Technologies kiterjedt platformját a McLaren mindennapi munkájában beleértve a tervezés, a gyártás, a pálya melletti műveletek, a telemetria, a biztonságirendszerek, a tárolás, az e-sportok, a szimuláció, és a szurkolói odaadás növelésének folyamatában. A McLaren és a Dell Technologies szándékában áll további a jövőt illető projekteken való együttműködés a biztonság terén, a felhők létrehozásán, a digitális munkát segítő technológia kialakításán és olyan technológiai újítások megvalósításán, ami túlmutat ezen a két cégen.” 

 A McLaren hároméves Honda kapcsolat után a Renault-tól a megújulást és a sikereket várja és ebben a Dell is sokat segíthet, mint új szponzor. „Leginkább arra használjuk a Formula-1-et, hogy megerősítsük a márka terjeszkedését Európában és Ázsiában. Úgy használjuk majd, mint ahogy tettük azt sikeresen a PGA Tour golf eseményein ez elmúlt néhány évben. Több mint 400 millióan nézik az F1-et minden évben, többségében az USA-n kívül, és köztük nagy számban vannak technikai guruk is, akik fontos célpontok számunkra. Ahogyan a Dell Technologies márkát szerepeltetjük a McLaren F1-es autóin és pilótáin, úgy a velünk való együttműködésüket is hangoztatjuk majd kampányaink során” – áll a Dell Technologies nyilatkozatában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: