DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

Mercedes, Red Bull, Ferrari az erősorrend?

Az egyik legnagyobb online fogadóiroda F1-es oddsait áttekintve úgy tűnik, a bukmékereknél az elmúlt két futamnak köszönhetően a Red Bull immár egyértelműen a Ferrari előtt jár.

Lewis Hamilton számít Kanada fő esélyesének az egyik legnagyobb online fogadóiroda szerint csapattársa, Nico Rosberg előtt. A pole-ra 2,10 és 2,85, a győzelemre pedig 2,20 és 3,00 a szorzó a Mercedes két pilótája esetében, a világbajnoki címnek viszont egyelőre még a német a legnagyobb esélyese 1,90–2,05 „arányban”.

spanyol_rajt_rb



A bukmékerek a Red Bullt várják második erőnek Kanadában, mind az időmérőt, mind a futamot tekintve. A harmadik számú esélyes a pilótáknál Ricciardo, majd következik Verstappen és Vettel „holtversenyben”, utánuk pedig némileg lemaradva Kimi Raikkönen. A csapatok közt a negyedik helyen „légüres térben” a Williams található, majd jön a Force India, a Toro Rosso és a McLaren – mindhárom istállónál megvan az esélyesebb pilóta Perez, Sainz és Alonso személyében. A mezőny végén Haas, Renault, Sauber, Manor az erősorrend a fogadóirodáknál.

Ami a világbajnoki címet illeti, a két Mercedes után Ricciardo (15) és Verstappen (26) következik, akit már esélyesebbnek tartanak Sebastian Vettelnél (51). Kimi Raikkönen bajnoki címe 151-szeres pénzt fizet, majd némi meglepetésre Nico Hülkenberg következik 751-gyel – de ezt a fogadást azért nem mernénk jó szívvel ajánlani.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: