DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Alonso optimistább, mint egy hónapja

Nem hiába lehet egy kicsit tényleg pozitívabb a McLaren pilótája, hiszen Oroszországban váratlanul jó tempót diktáltak ő is, és Button is, és ennek köszönhetően mindketten pontot szereztek Szocsiban.

Alonso úgy gondolja, hogy a következő nagydíjakon folytatni lehet a pontok gyűjtögetését, emellett a fejlesztésekre és a célokra is kitért a 2005-ös és 2006-os szezon világelsője.

A kétszeres bajnok így kezdte nyilatkozatát: „Azt hiszem, hogy az autó remekül fejlődik és egyre inkább versenyképesek leszünk a futamokon.”

Alonso pozitív stílusát a következőkkel magyarázta: „Úgy gondolom, hogy az elkövetkező nagydíjak fekszenek majd nekünk, tehát Barcelonában, Monacóban és Kanadában is egy kicsit jobban teljesíthetünk a pályák vonalvezetése miatt, mint Kínában és Oroszországban.”

 Dppi_alonso_04.20._1



A spanyol felhívta a figyelmet arra, hogy ezt a mostani állapotot meg is kell tartani, ami nem lesz könnyű a wokingiaknak: „Jelenleg nagy reményeink vannak, és hogy ez továbbra is így maradjon, tartanunk kell a fejlődést a minél jobb pozíciók eléréséért. Hoztunk néhány aerodinamikai fejlesztést is erre a versenyre. Meglátjuk, hogy alakul a hétvége, de sokkal optimistábbak vagyunk, mint egy hónappal ezelőtt.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: