DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
F1

Sokkal előrébb jár a Manor tavalyhoz képest

A technikai hibák ellenére a csapat elégedett az F1-es teszteken mutatott teljesítménnyel, Dave Ryan elmondása szerint nagyon sokat segít nekik a Mercedes is.

Ugyan a Manor istálló több problémával is küzd a barcelonai tesztek során, a versenyfőnök Dave Ryan úgy látja, hogy ennek ellenére jóval a 2015-ös teljesítményük előtt járnak. Péntek reggel Rio Haryanto ismét a bokszban maradt techniaki hiba miatt, Ryan még ez előtt nyilatkozott - méghozzá elégedetten.

"Ostoba dolog lenne jósolgatásokba belemenni Melbourne előtt, de nagyon boldog vagyok az általunk elért eredmény miatt" - fogalmazott Ryan. "Egyértelműen sokkal erősebb csapat vagyunk, mint voltunk a tavalyi esztendőben. amit a partnerektől vártunk, azt megkaptuk és megvan az új autónk is." A szakember dicsérte a Mercedest is, úgy látja, hogy a német gyártó rendkívül sokat segít nekik is. "A Mercedes fantasztikus. Nagyon professzionális szervezet, semmi olyan nem tudunk kérni, amiben ne tudnának segíteni nekünk. Nem hiszem, hogy a paddockban bárki jobb partner lenne számunkra náluk" - fejezte ki köszönetét Ryan.

Manor_1



Ryan korábban hosszú éveket töltött a McLarennél és bár a különbség nyilvánvaló, tetszik neki az a hangulat, ami a Manornál uralkodik. "Ez teljesen más, de ez is jó. Egy olyan ember sincs a bokszban, akinek nagy egója lenne, mindenkinek megvan, hogy mit kell csinálnia. Mindenki tudja, ha nem a dolgát teszi, úgyhogy ez egy igazán nagyszerű helyzet."

Pascal Wehrlein tegnap 46 kört tudott megtenni és a nyolcadik legjobb idővel zárt, ma a másik újonc, Rio Haryanto veheti birtokba munkaeszközét.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: