Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 23. kedd
F1

Ők készítik a Haas-versenyzők overalljait

Partnerségi megállapodást kötött a Haas F1-es csapata és az Alpinestars, így a cég biztosítja majd Grosjean és Gutierrez öltözékét, valamint a további szükséges versenyzői kiegészítőket.

Az Alpinestars már jelen van a Formula-1-ben, mivel ők a Williams, a Force India, a Toro Rosso, valamint a Renault hivatalos beszállítói, azonban számos más versenyzőt is ellátnak. A Haas pilótái, Romain Grosjean és Esteban Gutierrez számára azonban egyáltalán nem jelent újítást a szerződés, ugyanis a franciát 2011 óta, a mexikóit pedig 2008-ban támogatta a cég.

Alpinestar                                                                                                          

„A versenyzésben – és különösen a Formula-1-ben – a csapat minden egyes eleméről meg kell bizonyosodnunk, hogy a maximum teljesítményt nyújtja számunkra, és ez az emberi teljesítményre is vonatkozik. Az Alpinestars technikai viselete könnyű és kényelmes, valamint páratlan védelmet biztosít. Pontosan az, amire szükségünk van, hogy a versenyzőinket és a személyzetet biztonságban tudjuk, miközben a legjobbat hozhatják ki magukból” – nyilatkozta a csapatfőnök.

Az Alpinestars egyébként igyekszik az autó-és motorsport lehető legtöbb területén jelen lenni, így például az Egyesült Államokban, a NASCAR-ban is láthatjuk az általuk gyártott ruhákat, kiegészítőket. Nelson Piquet elsőszámú szponzorának számít a vállalat, de Jeff Gordont, Dale Earnhardtot, Danica Patrickot, Kurt és Kyle Buscht is ők támogatják. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?