DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Mit kérnek karácsonyra az autóversenyzők?

Hamilton világbékét, Vettel jobb autót, egyesek csak pár szabadnapot, mások pedig egy komplett berendezést szeretnének luxusautókkal. A világ versenyzőinek kívánságlistái igencsak eltérnek egymástól.

A Formula-1 hivatalos oldala már november végén, Abu Dhabiban kikérdezte a pilótákat a karácsonyi vágyaikat illetően, hiszen az volt az utolsó alkalom, amikor egy helyen tartózkodott a mezőny. Ebből készítettek most egy összeállítást, amelyben a versenyzők mellett a csapatvezetőségek néhány tagját is mikrofonvégre fogták. Nem meglepő módon többen is az ideinél versenyképesebb 2016-os autót kívántak, de volt pár vicces megjegyzés is.

„Talán világbékét kérek. Mást sosem szoktam” - vágta rá Lewis Hamilton, miközben mások azzal is beérik, ha csak őket hagyják békén néhány napig, hogy pihenéssel tölthessék az ünnepeket.

A Formula-E mezőnyében a december 19-i futamon még aktuálisabb témának számított a karácsony, így többen ott is elmondták kívánságukat. Robin Frijns például síelni szeretne menni, viszont nagy baja, hogy még nincs hó a kitűzött célállomásán.

 

Robin's holiday plans

Robin Frijns tells us his plans for the holidays - fingers crossed for some snow for him!

Szerző: Amlin Andretti Formula E, 2015. december 24.

 

A legkomolyabban - vagy éppen a legkomolytalanabban - viszont az LMP2 idei bajnoka, Sam Bird vette a Télapó érkezését, és egy komoly kívánságlistát is összeállított, ami még csak egy pólóval kezdődik, de a brit pilóta a bútordarabokon át végül eljutott egészen a Maseratiig és a Harley Davidsonig...



EasyCapture4_9

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: