DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Véget ért jótékonysági árverésünk

Január közepén bocsátottunk árverésre egy egyedi F1-es diorámát, hogy a befolyt összegből egy fiatal, súlyos balesete miatt ápolásra szoruló rajongón segítsünk...

Egy hónappal ezelőtt hirdettünk meg egy jótékonysági árverést egy balesetben hosszú évekkel ezelőtt maradandó sérüléseket szenvedő, s azóta folyamatos ápolásra szoruló fiatal Formula-1 rajongó, Parragh Ádám megsegítésére. Egy magyar alkotó egy egyedi, díszdobozos F1-es diorámát ajánlott fel, mely Robert Kubica 2007-es montreali balesetét örökíti meg.

kubica_diorama



A dioráma végül egy neve elhallgatását kérő adományozóhoz került, aki 30 ezer forinttal támogatta Ádám ápolását – a család mostanra megkapta az összeget, a felajánló pedig a diorámát.

Ádám, aki Felipe Massa nagy rajongója, emellett egy bekeretezett Massa-képet kapott, valamint a Száguldás és Cirkusz sorozat 2013-as és 2014-es szezon-összefoglalóját is elküldtük neki.

adam 

Ha valaki úgy dönt, hogy bármilyen összeggel szeretné Ádám ápolását támogatni, a 11773195-00177753 számlaszámon teheti meg, a számla tulajdonosa Parragh Csaba, Ádám édesapja. A család nevében mi is köszönünk mindennemű segítségét!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: