DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Button még az óévben megnősült

Az év utolsó napja igazán emlékezetesre sikeredett a 2009-es F1-es bajnok számára: Hawaiion feleségül vette kedvesét, Jessica Michibatát, akinek Valentin-napon kérte meg a kezét.

Jenson Button nagy bejelentéssel kezdte az évet: a Twitteren közölte több mint kétmillió követőjével (és az egész világgal), hogy feleségül vette kedvesét, Jessica Michibatát. „Boldog új évet kíván Mr. és Mrs. Button!” – írta Button a közösségi csatornán.

A Daily Mail rövidesen képeket is közölt a ceremóniáról, melyet a családtagok és néhány barát jelenlétében tartottak meg tegnap a hawaii Mauin. A 2009-es világbajnok és a modellként dolgozó Michibata 2008-ban, Tokióban ismerkedett meg egymással, majd 2010-ben egy rövid időre szakítottak egymással, ám hamarosan újrakezdték. Button végül 2014-ben, Valentin-napon kérte meg kedvese kezét egy a hírek szerint negyedmillió fontot érő gyűrűvel.

Érdekes, hogy Michibata már 2009-ben arra készült, hogy Button megkéri majd a kezét: „Azt mondta nekem, hogy meg akar nősülni, hogy ő házasodós típus” – nyilatkozta még akkor. „Ha Jenson nyeri a címet, úgy ünnepeljük majd, hogy térdre ereszkedik előttem. Azt mondta nekem, hogy én vagyok az igazi. Remélem, komolyan is gondolta.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: