DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
F1

Pat Fry tagadja a 2015-ös Ferrarit érintő rémhíreket

A Ferrari mérnökigazgatója nemrég kijelentette, hogy bár vannak nehézségeik, minden a terv szerint halad a motor- és karosszéria-fejlesztő részlegen egyaránt, a 2015-ös előkészületeket illetően.

A közelmúltban röppentek fel azok a pletykák, amelyek a Ferrari esetleges tévútját taglalták a 2015-ös autót illetően. A hírek rossz szélcsatorna-eredményekről szóltak, sőt, egyesek tudni vélik, hogy a következő évre tervezett járgány rosszabb lesz, mint az idei, összesen két dobogót produkáló F14 T.



Pat Fry azonban csodálkozva fogadta a híreszteléseket, és sietett is cáfolni őket. „Nem tudom, honnan szedik ezt az információt, hogy őszinte legyek, én is csak most hallom először. Persze, hogy kemény munka folyik a cél elérése érdekében, a motor- és karosszériafejlesztés terén, és nyilvánvalóan nagy távolságot kell ledolgoznunk.”

A mérnökigazgató hozzátette, miért nincs szükség aggodalmaskodni: „Messze vagyunk még a célunk elérésétől, de legalább négy és fél hónap még hátravan, és minden fronton jól állunk. Minden csapat teszi a dolgát, majd az idő elmondja, hogy hol állunk a többiek teljesítményéhez képest.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: