DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

F1 hírek

Marko: Nonszensz, hogy lecseréljük Ricciardót

Mármint legalábbis Imolában – később még megvizsgálhatják a kérdést. A Red Bull F1-es tanácsadója nem érti az ausztrál kétarcú hétvégéjét Miamiban.

részletek

GM: Nem hagyjuk kudarcot vallani az Andrettit

Az F1 eddigi elutasítása ellenére is elkötelezett az Andretti-projekt mellett a General Motors: úgy érzik, bizonyították, hogy mindenhol versenyképesek tudnak lenni.

részletek

Mercedes: Fejlődtünk, csak nem látszik

Andrew Shovlin, az Ezüst Nyilak F1-es vezető pályamérnöke szerint működnek az újításaik, csak a W15-ös kezelhetőségei gondjai ezt elfedik.

részletek

Fioranóban debütált az átalakított Ferrari

Pénteken a saját tesztpályáján körözött a Scuderia a fejlesztési csomaggal frissített SF-24-essel: megújult az oldaldoboz, a motorborítás és a padlólemez is.

részletek

Szavazás: legyőzhető-e idén Max Verstappen?

Carlos Sainznak és Lando Norrisnak egyszer-egyszer sikerült, de lesz-e még ilyen? Ha igen, akkor mennyiszer és mennyire komolyan?

részletek

„Carlos a legjobb opció a Red Bull számára”

Juan Pablo Montoya alig várja, hogy a Hamilton-Leclerc csatát a Ferrarinál, Sainzról pedig azt gondolja, hogy a megfelelő környezetben nagyon jól tud teljesíteni.

részletek

Nagy nyomással kell megbirkóznia Antonellinek

Az F2 és az F3 vezérigazgatója szerint a most rá nehezedő nyomást kell jól kezelnie, és ha sikerül, akkor ez komoly fegyver lehet számára az F1-ben is.

részletek

Alonso előre jelezte, hogy áprilisban dönt

Fernando Alonso előre jelezte az Aston Martin csapatának, hogy áprilisban hoz döntést a jövőjével kapcsolatban, melyet a pilótapiaci körülmények változásának ellenére is betartott a spanyol.

részletek

Norris: Harcolhatunk az F1-es vb-címért!

Szerinte idén is nyerhetnek még futamokat, 2025-ben pedig a vb-cím lehet a céljuk. Emiatt meg fog változni a Max Verstappennel meglévő viszonya is.

részletek

Hamilton: A szívem jelenleg még a Mercedesé

Nincs is kapcsolatban a Ferrarival, csak távolról figyeli őket, és minden energiáját arra fordítja a hétszeres F1-es világbajnok, hogy mostani csapatával legyőzze a vörösöket.

részletek

Új „sárvédőt” tesztel a Ferrari – fotók

A kereket a korábbinál jobban befedő megoldással kísérletezik az FIA – ezúttal a Scuderia van a segítségükre a saját tesztpályájukon.

részletek

Vasseur: Nyomást gyakorolhatunk a Red Bullra

A Ferrari F1-es főnöke úgy érzi, Norris Miamiban aratott győzelme bizonyítja, hogy már nem annyira sebezhetetlenek Verstappenék, mint voltak tavaly.

részletek