DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. október 2. hétfő

Egyéb hírek

Így áll a BMW Group debreceni gyára

A BMW Group jövőbeni debreceni gyárának területén az első épületek építési munkálatai a tervek szerint kezdődnek meg.

részletek

Egy versenyautó teljeskörű újjáépítése

A Skoda Múzeum és a SKODA AUTO Prototípus Központ dolgozóinak együttműködésében valósult meg a projekt, amely a Skoda 1100 OHC Coupé versenyautó újjáépítését célozta meg.

részletek

Hol a legtöbb a visszatekert óra?

Az autótulajdonosok általában 3-5 évente cserélik le autójukat. Ez azt jelenti, tízévente legalább kétszer átesnek az autóvásárlás folyamatán, mely során fennáll a csalás veszélye.

részletek

Videó: Egy kör Bathurstben az AMR22-vel

Az Assetto Corsában már megjelentek az első MOD-ok, melyek elhozzák a játékba a 2022-es F1-es autókat. Az elsőként bemutatott valódi autóval, az Aston Martinnal mehetünk egy kört Bathurstben.

részletek

Egy rendkívül limitált kiadás a BMW M850i-ből

A BMW immár több mint egy évtizede ápol szoros kapcsolatot az attraktív popkultúra meghatározó ikonjával, aki most a BMW M850i xDrive Gran Coupé műszaki alapjaira készített el egy limitált szériát.

részletek

Melyik autó gyorsul a legjobban a játékban?

Jelenlegi és korábbi F1-es autó, Formula-2-es, IndyCar-, Formula-E- és WEC-autók – többek között ezek virtuális megfelelőjének a gyorsulását mérte össze egy videós az alábbiakban.

részletek

Menetpróba - Toyota Highlander 2,5 Hybrid

A japán gyártó már a második tengerentúli modelljét hozza át Európába. A Camryt egy testes szabadidő-autó követi hatalmas beltérrel, otthonossággal és hibrid hajtással.

részletek

Nincs megbízhatóbb autómárka a Lexusnál?

A Lexus immár a harmadik egymást követő alkalommal ismét megkapta a neves brit What Car? megbízhatóságért járó díjat, amely a magazin éves megbízhatósági kutatásán elért kiváló eredmény elismerése.

részletek

Márciusban érkezik a DtS 4. évadja

A Netflix hivatalos bejelentést tett arról, mikortól láthatjuk a Drive To Survive negyedik évadját, vagyis a sokáig emlékezetes 2021-es szezon feldolgozását. Három hét múlva érkeznek az új részek!

részletek

A családi autók drágulnak a legjobban itthon

Az elmúlt évben sosem látott mértékben drágultak itthon a használt autók, de jelentős áremelkedés figyelhető meg az új személygépkocsik hazai piacán is.

részletek

Testőrt is fogadott Latifi félelmében

A kanadai a Williams bemutatóján nyilatkozva vallotta be, az Abu Dhabi Nagydíj után komolyan tartott attól, hogy egy szélsőséges Hamilton-rajongó veszélyt jelent testi épségére.

részletek

Torokszorító filmet készített a Toyota

Az amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntője, a Super Bowl valóságos nemzeti ünnep az Egyesült Államokban, ilyenkor szinte kiürülnek az utcák, és több mint 100 millióan követik élőben a közvetítést.

részletek