DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 15. szombat

Egyéb hírek

Milyen ellátásokra jogosít az osztrák tb?

Ausztriai munkavállalóként tisztában kell lenni azzal, hogy milyen esetben lehet a társadalombiztosítóhoz fordulni, és ott milyen ellátásokra számíthatunk.

részletek

Műanyag ablakok személyes igényeire szabva

A minőségi műanyag nyílászárók előnyeihez kétség nem férhet, megfelelnek az épületszerkezetekkel szemben támasztott szigorú követelményeknek, esztétikailag is a maximumot nyújtják, mindemellett pedig az egyedi elképzelésekhez szabhatók.

részletek

Mit kell tudni a lekvárokról?

A friss gyümölcsök rendszeres fogyasztása nagy hatással van az egészségünk állapotának megőrzésére.

részletek

Szoftveres segítség a keresőoptimalizálásban

A keresőoptimalizálás egy rendkívül összetett feladat. Ugyanakkor a jó hír az, hogy aki szán elég időt a tanulásra, az maga is elvégezheti a SEO kapcsán szükséges teendőket.

részletek

Imádták a Can-Am Spydert az AMTS-en

Túlzás nélkül állítható, hogy az idei UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show egyik legkörülrajongottabb kiállítási tárgya a Can-Am Spyder háromkerekűje volt a márka hazai importőrének, a Jet Power Hungary Kft-nek a standján.

részletek

A modern horgászat új dimenziója

Az idők során, ahogy a technológia fejlődött, úgy alakult, átalakult a horgászat művészete is.

részletek

Miben segíthet egy kertépítő szakember?

Mindenki szép kertre vágyik, ahová öröm kiülni és élvezni lehet a napsütést, lágy szellőt, valamint a zöldellő növények látványát. Az udvar megfelelő kialakítása azonban egyáltalán nem könnyű, különösen, ha teljes átalakításra van szükség. Ekkor jól jön egy szakértő segítsége.

részletek

A munkaerő képzése fontos minden vállalatnak

Erre a területre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk annak érdekében, hogy a cég a változó körülmények között is hatékonyan működjön.

részletek

A sorolható szerelvénydoboz használata

Több olyan helyzet is adódhat a villanyszerelési projektek kivitelezésekor, ami szerelvénydobozok sorbakötését teheti indokolttá, ebben a cikkben ezt a témát fogjuk röviden körbejárni.

részletek

A világ legdizájnosabb jet-skije

Elsőként Kiss Norbert ötszörös kamionos Európa-bajnok autóversenyző tesztelte a dinamikus, de kényelmes túrahajót.

részletek

Kitüntetett üzletember a Macskaárvaházban

Othmar Michl, az Uniqa Biztosító Zrt vezérigazgatója is ellátogat március 25-én, hétfő, Kápolnára a Macskaárvaház Alapítvány Gyümölcsoltó Boldogasszony Napi zöld ünnepre.

részletek

Amit a versenyzésről nem tudtál

Ebben a cikkben most olyan érdekességeket mutatunk be, amelyekről az emberek nem is sejtik, hogy a Forma-1 versenyzők életének szerves részét képezik. Ha mindig is be akartál tekinteni a színfalak mögé, a legjobb helyen jársz!

részletek