DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 24. vasárnap

Egyéb hírek

„Sebastian és apám vezetne a csapatomban”

A Haas F1-es istállója ismét lehetőséget adott a rajongóinak, hogy kérdéseket tegyenek fel az egyik versenyzőjüknek. A válaszokat a csapat a közösségi felületein tette közzé.

részletek

Mi jellemzi a biopamut pólókat?

Manapság egyre többet hallani a biopamut anyagról. Ez a környezetbarát módon előállított textília nagyon népszerű a tudatos vásárlók körében. Pólók, pulóverek, babaruhák készülnek biopamutból.

részletek

Kedvcsináló videó érkezett az F1 Managerhez

Megérkezett az egyik utolsó kedvcsináló videó, amely bemutatja nekünk, hogyan is zajlik egy versenyhétvége és mi mindenre kell majd odafigyelnünk a játékban, ha sikereket szeretnénk elérni.

részletek

Megkezdődött a Mercedes-AMG ONE gyártása

Összesen mindössze 275 darab készül majd a Mercedes-AMG ONE hiperautóból. Az exkluzív, kispéldányszámú gyártás megkezdődött, így az első megrendelők már 2022 második felében átvehetik majd autójukat.

részletek

Hetvenéves a Skoda 1200

Hetven évvel ezelőtt vette kezdetét Mladá Boleslavban a teljes egészében acél karosszériával szerelt Skoda 1200 Sedan gyártása.

részletek

Formula Student a Hungaroringen

Közép-Európa legnagyobb konstrukciós mérnökversenyének ad otthont augusztus 8. és 12. között a Hungaroring. 73 csapatból több, mint 2500 motivált hallgató népesíti be a mogyoródi versenypályát.

részletek

„Hollywoodi F1” lesz Ricciardo sorozata

Formula–1-es tv-sorozatot készít az ausztrál pilóta, amelyben a sportág világát szeretné bemutatni, de fikciókon és nem a valóságon (vagy annak kiforgatásán) keresztül.

részletek

Megkezdődött az EQS SUV értékesítése

Az EQS SUV a Mercedes-Benz első teljesen elektromos hajtású luxus-SUV modellje, amelynek piacbevezetése most három változattal indul...

részletek

Leclerc: Nagyon nehéz az anyukámnak

A Ferrari világbajnoki aspiráns versenyzője elmondta, hogy a családja olykor nehezen birkózik meg a gondolattal, hogy egy veszélyes sportban szerepel – és nem is tud mit mondani az édesanyjának.

részletek

A vezeték nélküli fülhallgatóké a jövő

Fülhallgatóra mindenkinek szüksége lehet. Akár a telefonbeszélgetéseinket szeretnénk diszkréten rendezni, akár zenehallgatáshoz vagy számítógépes játékhoz, esetleg filmnézéshez keresünk megoldás.

részletek

Toraja, a holtak és az élők földje

Toraja, az eldugott, indonéziai falucskában az élet nem ér véget a halállal. Az ott élő törzs tagjai az elhunyt családtagokkal együtt élik mindennapjaikat...

részletek

Rengetegen gondolkodnak elektromos járműben

Az elektromobilitás a nehéz gazdasági helyzet és a globálisan akadozó ellátási láncok ellenére is virágzik a Roland Berger friss elemzése szerint – olvasható a közleményükben.

részletek