DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 16. szerda
Egyéb

Túl késő már Baby Doge Coint vagy Brettet venni?

A mém érmék újra reflektorfénybe kerültek. A Baby Doge (BABYDOGE) és a Brett (BRETT) figyelemre méltó növekedést mutatnak, felülmúlva ezzel számos versenytársukat a piacon.

kép1_1



A mém érmék újra reflektorfénybe kerültek. A Baby Doge (BABYDOGE) és a Brett (BRETT) figyelemre méltó növekedést mutatnak, felülmúlva ezzel számos versenytársukat a piacon. 

Ezzel egy időben egy újabb mém érme projekt, a Crypto All-Stars (STARS) is jól teljesít, és közelít a 2,5 millió dollárhoz az előértékesítés során.

 

Megnézem a Crypto All-Stars oldalát

Dübörög a mém érme hype, a BABYDOGE 42%-os emelkedést ért el egy hét alatt

A BABYDOGE nagyot ment az utóbbi időben. Az érme jelenleg a 0,00000000317 dolláros szint környékén mozog, ami 5,2%-os növekedést jelent az elmúlt 24 órában. Ez közel 42%-kal magasabb mint egy hete.

kép2

A kereskedési volumen szintén tekintélyes mértékben, 30%-kal emelkedett, az elmúlt nap forgalma ugyanis elérte a 61,7 millió dollárt, ezzel még a Mog Coint (MOG) is lekörözve. 

Technikai szempontból a BABYDOGE a napi grafikonon magasabb csúcsokat ért el. Bár egy kisebb visszahúzódás lehetséges, a bikás trend valószínűleg tovább tolja az árfolyamot a márciusi csúcsok felé.

kép3

De mi okozza ezt az erős növekedést? 

 Jelenleg nincs egyértelmű katalizátor, ami kifejezetten felelős lenne a bikás hangulatért. Úgy tűnik, hogy a FOMO és a mém érmékkel szembeni általános optimizmus hajtja a keresletet. 

Bármi is legyen az ok, a Baby Doge egyre több befektető figyelmét kelti fel, és sokan azt gondolják, hogy a következő napokban még tovább emelkedhet.

 

Megnézem a Crypto All-Stars oldalát

Szárnyal a Brett (BRETT) is, ahogy a bikák kézbe veszik a dolgokat

A BABYDOGE mellett a Base láncon futó Brett is jelentős figyelmet kap.

A BRETT árfolyam most 0,1152 dollár, ami az elmúlt napon igazából stagnálást jelent, hétfőre azonban 19%-ot nőtt. Összehasonlítva a múlt heti mélyponttal, 41%-os emelkedést látunk. Az érme népszerűsége is egyre növekszik, amit jól mutat, hogy augusztus 20-a óta nem forgott ilyen magas árfolyamon.

kép4

A kereskedési volumen 65%-kal emelkedett vasárnapról hétfőre, a nyitott érdeklődés is 36%-kal nőtt. A kereskedési volumen az elmúlt 24 órában 4,3%-kal, a piaci kapitalizáció pedig 1%-kal nőtt, így az érme egyre közelebb kerül a Popcat-hez (POPCAT). 

Azonban egy ennyire meredek emelkedés után valószínű, hogy egy kisebb visszaesés következik majd. Az árfolyam már mutatta enyhe visszahúzódás jeleit, de a bikák egyelőre még mindig dominálnak a piacon.

A Baby Doge és a Brett emelkedéséből jól látszik a mém érmék iránti kereslet, ez a két token pedig élen jár a növekedésben.

 

Megnézem a Crypto All-Stars oldalát

A MemeVault 2 millió dollár fölé tolta a Crypto All-Stars előértékesítést

A BABYDOGE és a BRETT mellett a Crypto All-Stars is bikás lendületet kapott. Ezért részben a nemrég bemutatott MemeVault funkció felelős, amely komoly érdeklődést váltott ki a befektetők körében. 

A projekt már közel 2,5 millió dollárnyi befektetést gyűjtött az előértékesítés alatt, amelynek keretében a korai vásárlók kedvezményes áron juthatnak STARS tokenekhez.

kép5

De vajon mi az a MemeVault, és miért ennyire érdekes?

A MemeVault egyedülálló platformot kínál, ahol a befektetők nemcsak STARS tokeneket, hanem más népszerű mém érméket is letétbe helyezhetnek.

A protokoll jelenleg 11 mém érmét támogat, köztük a Dogecoint, a Flokit és a Pepét is. A MemeVault ezzel lényegében a mém érme befektetés központi csomópontjává válik.

A MemeVault az ERC-1155 szabványon alapul, így több blokklánccal is kompatibilis, és nem csupán az Ethereum láncon futó érméket támogatja. Ezzel a rugalmassággal különlegessé válik a platform, amivel a befektetők támogatását és szimpátiáját is kivívta.

A projekt másik vonzereje a jutalmazási rendszer, amely lehetővé teszi a STARS token tulajdonosok számára, hogy háromszoros jutalmat szerezzenek. 

Ez hosszú távon motiválja a befektetőket arra, hogy megtartsák a tokenjeiket, és lekössék azokat. 

A rendszer két független auditon is átesett, amelyeket a Coinsult és a SolidProof végeztek. Egyik ellenőrzés során sem találtak problémát, ami megerősítette, hogy a Crypto All-Stars megbízható és biztonságos.

A projekt továbbra is ígéretes növekedést mutat, és ha ezt a trendet folytatja, akár a Baby Doge és a Brett nyomdokaiba is léphet.

Csatlakozz most a projekthez, és vegyél részt a mém érme tér egyesítésében!

 

Megnézem a Crypto All-Stars oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: