DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 10. csütörtök
Egyéb

A PEPE kereskedők ebbe a gyorsan növekvő mém érme ICO-ba fektetnek

A Pepe béka köré épült Pepeverse egyre nagyobbra nő, nemrégiben pedig egy újabb kiemelkedő előértékesítéssel bővült, a Pepe Unchained-del (PEPU).

pepe1



A Pepe béka köré épült Pepeverse egyre nagyobbra nő, nemrégiben pedig egy újabb kiemelkedő előértékesítéssel bővült, a Pepe Unchained-del (PEPU).

Ez az új mém érme saját Layer 2 blokklánccal érkezik, az elmúlt hónapokban pedig igencsak foglalkoztatja a Pepe befektetőket.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

A smart money befektetők a Pepe Unchained felé fordulnak

A PEPU előértékesítés óriási ütemben növekszik, már a 18 millió dolláros határt is átlépte.

Az elismert elemzők is felfigyeltek a projektre, többek között Jacob Crypto Bury is, aki szintén a Pepe közösség tagja. Nemrégiben tett közzé egy Pepe elemzést.

Azonban – mint sokak a Pepe közösségben – Bury is érzékeli, hogy a Pepe növekedése is véges.

Habár egy 10-szeres vagy akár annál nagyobb növekedés továbbra is elképzelhető, a jövőbeli hozamok valószínűleg meg sem tudják közelíteni az indulás óta produkált 16 780%-os növekedést.

pepe2

Azoknak, akik ekkora profitra vágynak, más vizekre kell evezniük, és alacsonyabb piaci kapitalizációjú, nagyobb kockázattal járó projektek után kell nézniük.

A Pepe Unchained pont ilyen, így gyorsan elnyerte Jacob Bury és sok más elemző bizalmát.

Bury már többször is beszélt a Pepe Unchained-ről a YouTube csatornáján, nemrégiben pedig azt mondta, hogy akár százszorosára is növekedhet.

Ráadásul nem ő az egyetlen, aki így gondolja. A közkedvelt kereskedő, ClayBro is azt mondja, hogy a projekt 100-szorosára nőhet a tőzsdei debütálás után.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

A PEPU előértékesítésbe a bálnák is beszálltak

A Pepe Unchained előértékesítés a bálnák érdeklődését is felkeltette, legutóbb egy tárcából több mint 50 000 dollár befektetés érkezett a projektbe.

Az Etherscan adatai alapján október 3-án a bálna 21 ETH értékben vásárolt Pepe Unchained tokeneket, nagyjából 51 000 dollár értékben.

pepe3

A vevő a Bitso központosított tőzsdéről utalta át a fizetéshez szükséges összeget, így a portfóliójáról nincs információ.

Az 51 000 dolláros vásárlás mindenesetre rendkívüli befektetés, és jól mutatja, hogy mekkora az érdeklődés a Pepe Unchained iránt. Nem ez volt az első eset, hogy bálnák fektettek a projektbe. Szeptemberben két nagyobb tranzakció is történt, nyáron pedig egy elképesztő, 200 000 dolláros befizetés is érzekett. 

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Pepe Chain: a mém érméknek készült Layer 2 blokklánc

Képzelj el egy olyan blokkláncot, amelyen minden a mém érmék körül forog.

Beszélhetünk mém érme tematikájú metaverzumokról, határidős mém érme kereskedésről, mém érme játékokról, decentralizált mém érme bankokról és akármiről, amit csak el tudsz képzelni.

pepe4

A Pepe Unchained életre kelti ezt a degen utópiát, és elhozza az első Pepe tematikájú blokkláncot.

Ez a Layer 2 lánc az Ethereumra épült, és nemcsak alacsonyabb díjakat, de 100-szor gyorsabb tranzakciókat is kínál, mint a mainnet.

A Pepe Chain rendelkezik egy dedikált Ethereum híddal, staking protokollal, decentralizált tőzsdével és block explorerrel is.

Ahogy mi rábukkantunk az 51 000 dolláros PEPU vásárlásra az Etherscan által, úgy bukkanhatnak rá más tranzakciókra a Pepe Unchained befektetők a block explorer által.

A Pepe Chainben tehát minden megvan, ami egy csúcs blokklánctól elvárható.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Kösd le a Pepe Unchained tokenjeidet még ma a 120%-os hozamért

Az alacsonyabb működési költségeknek köszönhetően a Pepe Unchained magasabb letéti hozamot kínálhat a befektetőknek. A letéti jutalmakra a teljes készlet 30%-át különítették el.

pepe5

Ez a cikk írásakor elképesztő, 120%-os éves letéti hozamot jelent.

A jelenlegi hozammal egy év alatt több mint kétszeresére növelhetted volna a PEPU tokenjeid számát, kizárólag a letétekkel.

A letéti jutalmak azonban idővel csökkeni fognak, így azoknak, akik szeretnék maximalizálni a megtérülésüket, igyekezniük kell a lekötéssel.

A Pepe Unchained-et nemcsak az egyedi megközelítése, de robbanásszerű növekedése is megkülönbözteti a versenytársaktól.

A projekt már több mint 18 millió dollár befektetést gyűjtött, így a leggyorsabban növekvő előértékesítések egyike jelenleg. Érdekességként megemlítenénk, hogy tőzsdére lépése előtt anno az Ethereum is 18 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés keretében.

Ahogy azt Bury és Claybro is mondták, a 100-szoros megtérülés könnyen elképzelhető.

Azt egyelőre nem tudni, hogy tényleg lesz-e valami ebből, az azonban egészen biztos, hogy a projektben minden megvan, ami ehhez kell. Ilyen projektet ritkán látni a piacon, így mindenképpen érdemes közelről figyelni, és beszállni, amíg még olcsón lehet megtenni!

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: