DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 6. vasárnap
Egyéb

A kriptopiac top játékosai a Crypto All-Stars érmét veszik

Abból kifolyólag, hogy az alacsony piaci kapitalizációval rendelkező tokenek magas hozamlehetőséggel kecsegtetnek, a befektetők máris rávetették magukat az új Crypto All-Stars projektre.

1_3



Abból kifolyólag, hogy az alacsony piaci kapitalizációval rendelkező tokenek magas hozamlehetőséggel kecsegtetnek, a befektetők máris rávetették magukat az új Crypto All-Stars projektre. Ez az ökoszisztéma át szeretné formálni a mém érmék területét, és teszi ezt forradalmi lekötési metódusával, és hasznos érméjével, a $STARS-szal.

2_6

A kedvező piaci tőkeértékű kriptókba való befektetés igen jövedelmező stratégia a dörzsölt befektetők számára. Ezek a tokenek eleinte ugyen szerény értékelést szoktak kapni, de jó időzítés mellett hatalmas hozamlehetőséget kínálnak.

A Chainlink (LINK) esete nagyszerű  példa erre. A bikafutama alatt 0,20 dollárról 52,88 dollárra szárnyalt, és ezzel óriási nyereséggel jutalmazta meg a legkorábbi felhasználókat.

3coinmarket

Forrás: CoinMarketCap

A kis kapitalizációjú projektek csábereje a kihasználatlan lehetőségeikben bújik meg. Alapszintű befektetés esetén még a kisebb volumenű pozitív események is drámai módon befolyásolhatják az árat. Azok a befektetők, akik korán lépnek, exkluzív jutalmakat kapnak, ideértve a stakinggel járó előnyöket és az irányítási jogokat, főleg a fejlődőképes, korlátozott versenyhelyzetben lévő blokklánc-ágazatok területén.

Az egyik ilyen jelentős projekt a Crypto All-Stars (STARS). Mivel ezen hasznos mém érme ICO-ja már nagyon közel jár a 2 millió dollárhoz, az elemzők és a kereskedők árgus szemekkel figyelik minden lépését. Nem kérdés számukra, a Crypto All-Stars igen eltökélt abban, hogy forradalmi lekötési platformjával és nagy jutalmaival átalakítsa a mém érme teret.

Crypto All-Stars: Egy mém érme, mely kész új játékszabályokat felállítani 

A haszonelvűségen alapuló Crypto All-Stars több, mint egy hagyományos mém érme. A projekt, mely ICO-ján már majdnem 2 millió dollárt gyűjtött, úgy lett tervezve, hogy a felhasználók a MemeVault platformon keresztül olyan ismert mém érméket kössenek le, mint a Dogecoin, a Shiba Inu, a Pepe valamint a Floki.

4x

Forrás: X

Ezért a tevékenységért cserébe passzív jutalmak járnak, és így valóban egy új dimenzió nyílik meg az egykor spekulatív mém érme szektor számára.

A Crypto All-Stars a STARS tokenre fókuszál, és voltaképp ez a natív érme a kulcs a platform lekötési funkcióihoz. A felhasználók akkor tudnak stakelni, ha vannak STARS tokenjeik, és a jutalmuk igazságos módon arányos a lekötésükkel.  

Ez a staking mechanizmus magas hozamlehetőségeket rejt magában, és már csak azért is szembetűnő, mert sok olyan mém érme platform van a kriptotérben, amelyek nem kínálnak lekötési metódust.

Példának okáért, míg a Pepe lekötési hozama a Binance-on csak 0,06% APY-t nyújt, addig a STARS APY-ja jelenleg bámulatos módon 749%-os. A projekt nagyvonalú módon a teljes érmekínálat 25%-át a STARS tétekre szánta, tehát ez egy kimondottan jövedelmező esély a hosszú távú nyereséget kutató befektetők számára.

5

A tokenkínálat további 25%-át a MemeVault részére különítették el, ami a platform teljeskörű induláskor még több jutalommal kecsegtet.

A több mint 130 000 YouTube-előfizetővel rendelkező ClayBro iparági elemző igen hangosan támogatja a Crypto All-Stars érmét. Eddig már több videójában is azt prognosztizálta, hogy a STARS ára akár a tízszeresére is duzzadhat, ezt pedig különleges hasznosságának és a projektet körbeölelő növekvő médiafigyelemnek köszönheti.

Külön kihangsúlyozza, hogy sok egyéb, spekulatív jellegű mém érmével szemben a Crypto All-Stars igazi hasznosságot ad a staking protokollja segítségével, és ez mi tagadás, nagy előny számára a versenytársaival szemben.

Nézd meg a $STARS előértékesítését

MemeVault: a spekulatív mém érméket jutalomtermelő eszközzé varázsolja át 

A Crypto All-Stars fő eleme a MemeVault, mely gyakorlatilag a legelső egységes lekötési protokoll a mém érmék számára. A mém érmék a történelem során elkönyvelődtek vicces eszközöknek, hiszen a kereskedésen kívül, egyéb felhasználási lehetőség híján nemigen lehetett kezdeni velük semmit.

Aztán jött a Crypto All-Stars MemeVault-ja, mely megtalálta annak módját, hogyan alakítsa át a spekulatív eszközöket jövedelemtermelő befektetésekké.

A MemeVaultban a felhasználók szabadon leköthetik a mém érméiket, melyért cserébe jutalmakhoz juthatnak, az APY pedig várhatóan messze felülmúlja majd a Binance-hoz hasonló platformokon manapság elérhető értékeket.

6

Bár a MemeVault lekötési APY-járól még nem tudni semmit, a STARS staking magas hozamai arra engednek következtetni, hogy a MemeVault is versenyképes jutalmakat fog kínálni. Ezzel természetesen felhívja magára a mém érmék tulajdonosainak figyelmét, akik arra vágynak, hogy maximalizálják a hozamukat.

Ez a jelentős újítás reflektorfénybe állítja a Crypto All-Stars-t, és akár még a mém érmék lekötési piacának vezetőjévé is válhat. ClayBro rámutatott arra, a Crypto All-Stars projektje "egyesíti a világ legjobb mém érméit", és egy olyan platformot teremt, amely a magas hozamok kínálása mellett képes összehozni a széttöredezett mém érme-piacot egyetlen staking protokoll fedele alatt.

A Crypto All-Stars ICO-ja péntek délutánra már 1,98 millió dollárt gyűjtött, és ez is híven bemutatja azt, hogy milyen nagy a kereslet a hasznos mém érmék irányában. Az előértékesítésbe invesztáló befektetők 2024 negyedik negyedévében erős teljesítményre számítanak az érmétől, hiszen az év ezen szakasza hagyományosan egy bikás időszak szokott lenni a kriptoszektor számára.

Történelmileg a negyedik negyedév mindig a hatalmas növekedés időszaka a mém érmék világa számára, és az új projektek sok esetben túltesznek a szélesebb piac eredményén. A CoinGecko adatai azt mutatják, hogy 2024 első negyedévében a mém érmék 1313%-os növekedést értek el, mely főként a befektetők lelkesedésének és a médiafelhajtásnak köszönhető. 

Mivel a Crypto All-Stars körül igazán pozitív hangulat alakult ki, sok elemző úgy gondolja, hogy a projekt kiváló helyzetben van ahhoz, hogy eljusson a csúcsra, főleg, miután bevezeti a MemeVault-ot.

 

Nézd meg a $STARS előértékesítését

A Crypto All-Stars a következő alacsony kapitalizációjú 100x-os mém érme?

Bivalyerős előértékesítési teljesítményével, újító lekötési modelljével és a kripto iparág legnépszerűbb figuráinak növekvő támogatásával a Crypto All-Stars villámgyorsan a kriptovilág egyik legtöbbet emlegetett low-cap projektté vált.

A projekt különleges előnye abban rejlik, hogy magas lekötési díjakat kínál és a legjobb mém érméket fogja össze egyetlen platformon. Ez hatalmas teljesítmény egy egyébként zsúfolt piacon.

Ha szeretnél feljutni a következő nagy mém érmék első emeletére, használd ki a Crypto All-Stars ritka staking mechanizmusát, és add meg az esélyt rá, hogy jelentős hozamot érj el.

Mint mindig, most is a korai csatlakozás a legfontosabb.

Ezek is érdekelhetnek:

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: