DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 2. szerda
Egyéb

A Pepe hátszelét élvező Pepe Unchained előértékesítés 16,5 millió dollárnál

A Pepe Unchained (PEPU) meglovagolja a Pepe hullámait, az előértékesítése pedig csak úgy hasít.

1_2



Az új, Pepe által ihletett token a degenek és a valódi hasznot kínáló érméket kereső befektetők körében egyaránt népszerű. Ennek az az oka, hogy ez az első mém érme, amely saját Layer 2 blokklánccal rendelkezik.

A Pepe Unchained előértékesítés jelenleg is folyamatban van, és közelít a 17 millió dolláros bevételhez. A PEPU a legmenőbb előértékesítések egyike a piacon jelenleg, de vajon teljesíti majd a befektetői elvárásokat?

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

A PEPU előértékesítés 17 millió dollárnál jár, a befektetők ugyanis olcsón akarnak beszállni

A befektetők igyekeznek minél előbb beszállni a projektbe. A Pepe Unchained tokenek ára az előértékesítési kampány során egyre magasabb lesz.

Ennek fényében azok járnak a legjobban, akik a lehető legkorábban beszállnak. Azok, akik a legalacsonyabb árat keresik, nem késlekedhetnek. Mivel az előértékesítési rendszer jutalmazza azokat, akik gyorsan cselekednek, nem csoda, hogy ennyien özönlöttek a projekthez.

2_2

Az elképesztő, közel 17 millió dolláros bevétel már csak egy kicsivel van lemaradva az Ethereum ICO-tól, ami 2014-ben 18 millió dollárt gyűjtött. Azóta persze rengeteget változott a piac, a mém érmék pedig központi szerepbe kerültek.

A Pepe Unchained csapata is jól tudja ezt, és profitál a mém érme hype-ból, miközben egy robusztus infrastruktúra létrehozásán dolgozik, amely az Ethereum skálázását szolgálja.

A Pepe Unchained előértékesítésben rendkívül egyszerű részt venni. A befektetők használhatnak ETH-t, BNB-t, USDT-t, de akár bankkártyát is.

A vásárláshoz látogass el a Pepe Unchained weboldalára, csatlakoztasd a pénztárcádat, és válaszd ki a fizetési módot, majd add meg a vásárolni kívánt mennyiséget.

Nemcsak a Pepe Unchained előértékesítése növekszik drasztikus mértékben, hanem a közösségi média oldalai is.

Több mint 24 500 ember csatlakozott már a Pepe Unchained X/Twitter fiókjához, a Telegram-on pedig 8 500 fős a közösség.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

A Pepe saját blokkláncot kapott – ez a Pepe Unchained sikerének kulcsa

A 2021-es bikapiacot a Dogecoin uralta, ez a ciklus azonban a Pepéről szól.

A múlt héten 35%-kal nőtt, ezzel megelőzte az összes többi mém érmét a top 10-ben. Idén szintén elképesztő, 1300%-os növekedést produkált.

A Pepe magával ragadta a piacot, de vajon mi történik akkor, ha egy olyan funkciót kap, ami megváltoztatja az egész szektort?

Ezt akarja kideríteni a Pepe Unchained.

A projekt célja, hogy megoldást kínáljon az Ethereum skálázhatósági problémájára egy Layer 2 blokklánc által, amely kizárólag mém érmék és azokkal kapcsolatos alkalmazások számára készült.

3_2

A PEPU célja, hogy az Ethereum mém birodalom központi alakjává váljon, és skálázható környezetet kínáljon. A felhasználóknak így lehetősége nyílik arra, hogy közvetlenül az Ethereum pénztárcájukból kereskedjenek mém érmékkel.

A weboldal alapján a „Pepe Chain” sokkal olcsóbb és 100-szor gyorsabb lesz az Ethereumnál. 

A csapat az előértékesítési lendületet kihasználva izgalmas bejelentéseket tett. Megosztották például, hogy tárgyalásnak a vezető központosított tőzsdékkel, amelyek az előértékesítés után listáznák az érmét. A PEPU így befektetők széles köre számára elérhetővé válna.

A „Pepe Frens With Benefits” nevű programot is kihirdették, amely fizet a fejlesztőknek azért, hogy érméket és alkalmazásokat építsenek a PEPU ökoszisztémában.

A Pepe Chain ráadásul olyan funkciókat is biztosít majd, mint a letétek, a fejlett analitika, a block explorer, a dedikált Ethereum-híd és még számos egyéb.

A csapat mindent megtesz, ami egy csúcstechnológiás blokklánc projekttől elvárható.

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

A PEPU előértékesítés után az elemzők óriási nyereséget jósolnak

Az iparági szakértők úgy gondolják, hogy a Pepe Unchained-ben jelentős növekedési potenciál rejlik. ClayBro szerint ez a projekt akár 100-szorosára is nőhet. 

A szakértő rámutat a változó piaci hangulatra, a kereskedők ugyanis az „extrém kapzsiság” állapotába kerültek.

Mivel a kereskedők egyre kapzsibbá válnak, egyre több pénzt tolnak az újabb projektekbe, például a PEPU-ba. ClayBro szerint, amennyiben ez így folytatódik tovább, a Pepe Unchained árfolyam kilőhet.

Austin Hilton sem finomkodott, ő egyenesen „a valaha volt legnagyobb mém érme előértékesítés”-ként hivatkozott rá.

Az elemző azt is megosztotta, hogy beszállt a projektbe, és komoly növekedésre számít.

A mém érme és a Layer 2 narratívákat egyesítő Pepe Unchained könnyedén a kriptovaluta piaci élére törhet.

A virális Pepe érme hátszelét élvező projektben mindent megtalálunk amire szükség van a folyamatos növekedéshez.

Csatlakozz most a projekthez, és nézd végig, ahogy a befektetésed sokszorosára nő!

Megnézem a Pepe Unchained oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Pepe Unchained árfolyam-előrejelzés 2024–2030

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: