DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Egyéb

Az elemző merészen jósol a 2024-es Bull Runra

Az elemző merészen jósol a 2024-es Bull Run-ra: Shiba Inu nem fog dominálni, felfedi a SHIB riválisát 50x Bull Run potenciállal.

bullrun



A 2024-es bullish piacra való várakozás arra késztette az egyik legelismertebb elemzőt, hogy pofátlan jóslatot tegyen: a Shiba Inu (SHIB), amely az egyik legjobban teljesítő mémérme volt, valószínűleg nem fog úgy fellendülni, mint korábban. Az elemző inkább egy új rivális kriptovalutáról beszél, amely 50-szeres bikafutáson áteshet. Vizsgáljuk meg tovább, hogy a Shiba Inu miért enyhül, és mely új feltörekvő altcoinok kerülhetnek a középpontba a következő kriptopiaci hullámban.


Miért lehet a Shiba Inu (SHIB) hanyatlása 2024-ben

A Shiba Inu (SHIB) 2021-ben érkezett a színre a kriptovaluták világában, mintegy 10 000%-os extravagáns terjeszkedéssel kutyalogója, nagy közösség tagjai, az azt támogató mémek és a hírességek reklámozása révén.

A fenti problémák ellenére, amelyek jelenleg nem érintik a SHIB-et; elemzők úgy vélik, hogy a következő bull run ellen a SHIB a következő korlátozó tényezőkkel találkozhat:

  • Új belépők: Egyre több ilyen új altcoin jelenik meg, amelyek jobb használati esetekkel és egyéb alkalmazásokkal rendelkeznek, így használhatatlanná teszik a spekulatív mémérméket.

  • A befektetői étvágy diverzifikálása: Egyre több befektető lép be a kriptográfiai piacra, de olyan projekteket keresnek valós alkalmazásokkal, ahol a SHIB elmaradhat.

  • Az innováció stagnálása: Még a Shibarium, amely a Shiba Inu számára egy Layer-2 megoldás, még a Shibarium bevezetése után is nehézségekbe ütközhet a márka, hogy megtartsa a projekt kezdeti debütálásából eredő hype-ot új, innovatív ötletek és információk nélkül.

A SHIB versenytársa, aki 50x Bull Run potenciállal rendelkezik: Rexas Finance (RXS)

A Rexas Finance (RXS) egyike azon kriptovalutáknak, amelyek 2024-re sokkal többet érnek. Ez a token azért más, mert különösen érintett a Real-World Asset (RWA) eseteiben, ahol fizikai eszközök, például ingatlanok, képzőművészet , és az áruk a blokkláncba kerülnek.

 

A Rexas Finance 50-szeres növekedésének fő okai a SHIB-hez képest:

  • Real-World Utility: A SHIB esetében például túl sok a közösség, és ezért túlzottan támaszkodnak a hírverésre, a Rexas Finance azonban gyakorlati előnyökkel jár, mivel lehetővé teszi a befektetők számára, hogy drága ingatlanok vagy egyéb eszközök töredékét vásárolják meg. Ez a valós alkalmazás népszerűsíti az alkalmazás használatát az intézményi és lakossági befektetők körében.

  • Az ingatlanok tokenizálása: Az ingatlanok piacképes változatainak fejlesztése várhatóan több billió dolláros üzletté válik, és a Rexas Finance e görbe előtt helyezkedett el. A Rexas Token Builder lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiaknázzák az eszközök tokenizálását, amelyeket olyan vállalkozások, sőt olyan magánszemélyek számára is telepíthetnek, akik semmilyen területen nem rendelkeznek jártassággal vagy szakértelemmel.

  • Gyors előértékesítési siker: A Rexas Finance 1. szakaszában több mint 200 000 dolláros jegyeladás történt, ezért három nap alatt eladták. Jelenleg van a 2. szakasz, ahol a token 0,04 dollárért kel el, és azok, akik korán bejutnak, jelentős hasznot húznak majd, ha tőzsdére kerülnek. Az elemzők úgy vélik, hogy az RXS ilyen nyereséget érhet el, mivel ez a token gyakorlatilag hasznos a világon, és jelenleg a piac az RWA tokenizálás felé fejlődik.


A hasznosságon és használhatóságon alapuló kriptovaluták megjelenése

A Rexas Finance egyike a közüzemi alapú kriptovalutáknak, amelyek olyan mémeket fenyegetnek, mint például a SHIB. A befektetők nagyobb hangsúlyt fektetnek azokra a projektekre, amelyek egy bizonyos problémát kezelnek, és valós hosszú távú növekedési lehetőséget biztosítanak. Más érmék, amelyek hajlamosabbak a DeFi-re, az NFT-re, valamint a határokon átnyúló átutalásokra, szintén átvészelhetik a következő bikafutam viharát, amikor a jelenlegi öblítés eltolódik a valódi hasznosság felé.

 

Záró megjegyzések: Mi vár a 2024-es bikafutásra?

Még ha a Shiba Inu nyer is a mém kriptovaluták versenyében, nyilvánvaló, hogy a következő piacot a kripto tokenek vezetik majd olyan közszolgáltatók számára, mint a Rexas Finance (RXS). 

A valódi RWA-piacon való vonzerővel, magas értékesítés előtti teljesítményével és globális RWA-tokenizációjával a Rexas Finance lett a legkeresettebb altcoin 50-szeres hozam mellett 2024-ben. Az óvatos befektetőknek, akik a következő nagyszerű altcoint keresik, figyelniük kell az RXS-t. készen áll a következő altcoin-piaci hullám élére.

A Rexas Finance (RXS) szolgáltatással kapcsolatos további információkért látogasson el az alábbi linkekre:

Website: https://rexas.com

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: