DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Egyéb

Ismét közösen készít szexi naptárat az AMTS és a Sea-Doo hazai importőre

A két sikeres magyar cég a társadalmi felelősségvállalásban is összehangolja működését: állatmenhelyeket támogatnak, és Kiss Norbi Kápolnán létesített közösségi erdejében ültetnek fákat, cserjéket.

- "A Sea-Doo csúcsminőségű jet-ski-it a világ számos pontján használják vízi mentésre, vízi járőrözésre, védett vizes élőhelyek őrzésére, de a legnagyobb számban mégiscsak a nyári vizes szabadidős  programok egyik főszereplőjeként vált méltán népszerűvé az egész bolygón. Ha végignézzük a sztárok nyári nyaralásáról készült paparazzi fotókat, szinte mindenhol feltűnik egy minőségi Sea-Doo: megszámlálhatatlan világsztárnak és milliárdosnak is kedvence vízi motorja márkája, az erejéről és megbízhatóságáról ismert, Rotax motorral hajtott Sea-Doo. 

1_1



Ezért is döntöttünk úgy, hogy folytatva a megkezdett együttműködést, Európa egyik legnagyobb autó, motor és tuning kiállításának termékeként készülő AMTS Autó, Motor és Tuning Show 2025-ös naptárában, az egyik nyári hónap heteit, Vészi Panna Eperke, modell, és a Sea-Doo csúcsmodelljének szexi, trendi fotói illusztrálják majd.

A különleges tuning autók, és gyönyörű hölgyek fotóival díszített naptárat immáron hagyományként, hosszú véek óta készíti magas minőségben az AMTS stábja, és még a mostani digitális korban is kedvenc szoba és műhelydísze, az autók, motorok és hölgyek iránt rajongó benzin vérüeknek. 

2_1

A naptárfotózás, Dunaharasztiban a Sea-Doo (www.brp.com) márkát immáron  negyedszázada forgalmazó Jet Power Hungary Kft (www.jetpower.hu) bázisa, szervize és bemutatóterme mellett lévő tó partján zajlott. A több, mint egy kilométer hosszú, kristálytiszta vizű tavat, sokan csak a "jet-ski sport hungaroringjeként" ismerik, hiszen számos nemzetközi versenynek is otthont adott az elmúlt évtizedekben.

Gerencsér Olivér a világ  legfiatalbb jet-ski világbajnoka, a cég vezetője azt is elmondta: az AMTS Auto, Motor és Tuning Show-val, amely a világ egyik legnagyobb ilyen tematikájú eseménye Budapesten, évről évre erősíteni kívánják az üzleti, baráti kapcsolatot, amely a jövőben a közös társadalmi felelősségvállalásban is megmutatkozik majd. 

A két cég már többször segített közösen állatvédő szervezeteken (Noé Állatotthon, Szurkolók az állatokért, Macskaárvaház Alapítvány), most ősszel pedig, a 18-adik kiadását elért AMTS, és a negyed százados Jet Power Hungary Kft, 18 méhecske barát fát, és 25 madárbarát cserjét ültet el, Kiss Norbert szimulátor világbajnok, ötszörös Európa bajnok és hétszeres magyar bajnok autóversenyző Kápolna községben lévő állatvédelmi központja, a Macskaárvaház mellett lévő közösségi erdejében. 

Oli

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: