DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Egyéb

Nem kell kifulladni az irodaszerek és berendezések bevásárlásában!

Egy iroda fenntartása nem egyszerű feladat. Rengeteg fogyóeszköz van, amelyek pótlásáról megállás nélkül gondoskodni. Felér egy igazi edzéssel, amikor a fénymásolópapírokat és más kellékeket kell a boltból elhozni az irodába.

Szerencsére ma már nem kell megszakadni a cipekedésben, a megfelelő szolgáltató akár házhoz is hozza a szükséges termékeket.

 

Percek alatt mindent megrendelhetünk

Egy iroda mindennapos működtetéséhez számtalan eszközre, kiegészítőre van szükség. Az embereknek általában a fénymásolópapír és az írószerek jutnak először eszébe, de ezenkívül is még sok minden kell majd. 

Az egyik legnépszerűbb helyiség az irodákban a konyha, ahol a szünetek nagy részét töltjük, de minden ebédszünet alkalmával központi hellyé alakul. Itt beszéljük meg a napi kihívásokat, teendőket, rögtönzött meeting is kialakulhat. Hogy minden komfortos legyen, a web24 oldaláról könnyedén beszerezhetjük a szükséges eszközöket, kiegészítőket.

web24.hu - 2024 július - LinkMarketing - 3



A megfelelő higiénia fenntartásához számos termék kell majd. Gondolunk itt az adagolókra, tárolókra, a mosogatáshoz elengedhetetlen szivacsra és mosószerre. A kéztisztításról sem szabad megfeledkezni, de erre már mindenkit “megtanított” a néhány évvel ezelőtti pandémiás időszak. A munkaállomások tisztántartásához szükség lesz még takarítóeszközökre, bútortisztítóra, fertőtlenítőre, súrolószerekre, de akár zsíroldókra is.

A megfelelő munkahelyi környezet kialakításához ezek elengedhetetlenek. Ha ezek megvannak, akkor lehet azokkal az eszközökkel és kiegészítőkkel foglalkozni, amelyek közvetlenül a munkavégzéshez szükségesek. Ezekből sincs kevés, elég csak belegondolni, hogy a mindennapos adminisztrációhoz hány terméket használunk. Mindenképpen kell jó pár toll, fejenként legalább 5-6 darab, hogy sose fogyjon ki belőle senki. Szövegkiemelőre, filcre is gyakran szükség lesz a prezentációk, előadások, oktatások során.

 

Rendszeres beszerzésre kell felkészülni

Az előbb említett termékek mind fogyóeszköznek számítanak. Ez azt jelenti, hogy bizonyos időközönként új adagot kell belőlük rendelni. A tollak, higiéniai termékek mellett a fénymásolópapír is határozottan idetartozik. Havi, de akár heti szinten is több száz fogy belőlük. 

Ha elfogy a papír, könnyedén pánik alakulhat ki az irodában, és a munkafolyamatok többsége is leállhat. Ne kockáztassunk, mindig mindenből legyen elegendő mennyiségű tartalék. Ne ezen spóroljunk, és ne húzzuk el az utolsó pillanatig a rendelés leadását. 

 

Mindent megkaphatunk rövid időn belül

Ha valamelyik nagyobb berendezés hibásodik meg, és például új nyomtatóra van szükség, azt is megrendelhetjük online. Nem kell kocsiba pattanni, sportolókat megszégyenítő erővel mozgatni a hatalmas gépeket. A weboldalon minden fontos paramétert megnézhetünk, összehasonlíthatjuk az egyes termékeket, majd leadhatjuk a rendelést. A szakemberek pedig pár nap alatt kiszállítják az irodához.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: